Nová deska SHAARK na obzoru

SHAARK momentálně patří k nejstarším aktivním thrashovým kapelám na naší scéně. Ústřední duo úročí zkušenosti s koncertováním s americkou death metalovou legendou MASTER, což se nekompromisně odráží i na chystané desce „Hybrid War“.

SHAARK právě vydávají nový klip, jež je předvojem chystané desky „Hybrid War“. Již vydané singly „The Right to Kill“ a „Emperor of Evil“ napovídají, že se nová deska velmi brzy zařadí mezi klasická alba  SHAARK. Poslední singl, který z desky před jejím vydáním vychází, nás v tom jen utvrzuje. Aktuální singl „Love Your Tyrant“ je soundtrackem pro divoké moshpity, jak kvituje kytarista Alda: „Píseň je vedena ve středním tempu takže si u ní dobře zatřepete hlavou takový ten správně šlapavý riff. Kdyby existovalo rádio , které by vysílalo thrash či tvrdší odnože metalu tato skladby by tam hrála. Myslím , že bude fungovat i na živo.“

Ač si na skladbu „Love Your Tyrant“ zapaříme, při domácím poslechu skladba vede k hlubokému zamyšlení. Její text osvětluje zpěvák Peroon: „Píseň je o lidech, kteří citově strádají a touží po lásce, uznání a respektu. Zkušený manipulátor dokáže takovou osobnost velmi obratně manipulovat a zneužívat po velmi dlouhou dobu, aniž by si to oběť uvědomila a je jedno, jestli je manipulátorem někdo z rodiny, nadřízený nebo politik, pokaždé to končí rozčarováním.“

Celá deska vychází 16. února, nicméně předobjednávky jsou již spuštěny na Sparkshopu. Živě si nové pecky můžete přijít poslechnout na následující koncerty:

20. 1. Svatobořice        Zimní Metla Fest
20. 1. Vyškov                Klub Peklo
10. 2. Svitavy                50 Shades of Noise
17. 2. Bzenec                Křest „Hybrid War“ (SHAARK, MASTER, DISFIGURED CORPSE, MELANCHOLY PESSIMISM, HORRIBLE CREATURES a TORTHARRY)

Zdroj: TS