Nová bassmusic noc v Storm clube – Mutations!

Mutations je nová pražská noc představující svěží hudební fůze uk funky, garage, house, techna a obecně bass music, která už delší dobu hýbe celým světem a pomalu ovlivňuje i komerční scénu.

Akce vznikla pod pokličkou místního labelu Neo Violence a klade za cíl zůstat v podhoubí a představovat vám zajímavé a neohrané DJs a producenty, kteří jsou všeobecně „odbornou“ veřejností pokládání za nadějné. Vstup na sobotní Mutations je zdarma!

Na prvním díle party Mutations, který proběhne v nedávno otevřeném Storm clubu, se představí mladý a velmi nadějný UK producent, student hudební inženýřiny a ex-člen funkové kapely – Circula. Krom produkce si před třemi roky s pár kamarády dali dohromady vlastní soundsystém, aby při svých parties měli kvalitní zvuk. O ten postupně začali projevovat zájem i pořadatele z UK bass meccy – Bristolu, což jim pomohlo při dalším posunu v kariéře. Circula ovšem momentálně žije v Berlíně, kde prohlubuje své studijní znalosti na univerzitě a postupně prozkoumává berlínskou techno scénu. Co se jeho vlastního zvuku týče, jak už jinde prohlásil, preferuje temnější stranu uk garage s vlivy techna a špetkou grime.

Vy si Circulu nenechte ujít premiérově v Čechách, jelikož spousta vlivných médií na poli bass music včetně Dusk.FM, Hedmuk či OnlyVibez mu předpovídají velkou budoucnost, takže dostat ho sem za pár let už možná nebude tak jednoduché. A co víc – ten pocit, že jste byli u zrodu něčeho velkého, je vždy k nezaplacení! Na akci zahrají také čeští DJs: Theya, Mooris, Thiew, dMIT.RY.

Souhrn účinkujících: Circula (UK), Theya, Mooris, Thiew, dMIT.RY

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1466749133549542/

plakat_mutations

Zdroj: Storm club