NouveauNu.Nights: Koncert Finka o pár dni v Bratislave!

Koncert britského pesničkára FINKa v rámci projektu NouveauNu.Nights v Bratislavskom Ateliéri Babylon, sa neodkladne blíži. Už 16. novembra si môžete vychutnať pesničky nielen z jeho najnovšieho albumu „Perfect Darkness“, ktorý sa na pulty predajní dostal len v júni tohto roku.

Rachel Sermanni

Predkapelou koncertu bude devätnásťročná pesničkárka, Finkova krajanka Rachel Sermanni, ktorá vo svojej kariére už stihla spolupracovať aj s menami ako KT Tunstall, Newton Faulkner, či John William Grant. Momentálne je vyťažená koncertovaním, ale všetok ostatný voľný čas medzi vystúpeniami venuje prípravám svojom debutového albumu, ktoré uzrie svetlo sveta v januári 2012.

Fink

Ako nám prezradil Miro Lánik z Občianskeho Združenia Vresk Factory dvere ateliéru Babylon sa otvárajú o 20:00, Rachel Sarmanni sa predstaví o 20:30 a o hodinku neskôr 21.30 pódium rozozvučí Fink. V predvečer Novembrovej revolúcie si lepší program ani nemožno želať. Viac informácii nájdete na oficiálnej stránke www.vresk.sk a na oficiálnej Facebook stránke NouveauNu.Nights www.facebook.com/NouveauNu.

Zdroj: Vresk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET