Nočné mory ožijú v Subclube!

V utorok 31. októbra (v stredu je voľno) zaplnia Subclub desivé nočné mory. Pridaj sa k zástupom strašidliel, duchov, krvilačných zombíkov, či bosoriek a zasýť svoj hlad po drum and basse. Udalosť a súťaže o voľné vstupy nájdeš na Facebookovej stránke akcie. 

Na čelo všetkých strašidliel sa postaví skutočné drum and bassové monštrum. Je to už takmer 17 rokov, čo sa český DJ X.Morph vrátil zo záhrobia a mocným úderom zlomeného beatu si vydobil postavenie jedného z najuznávanejších a technicky najzdatnejších DJov široko ďaleko. Jeho sety kriesia mŕtvych. Zhypnotizovaní temným basom zapĺňajú kluby, kedykoľvek ich hrabě Mrakomorph povolá. A teraz volá aj teba! 

Rady nemŕtvych na Halloween rozšíri aj český nekromancer Sayko, ktorý praktikuje temnú basovú mágiu už vyše štvrť storočia. Obrovskej sile jeho bassklínadiel neodolá nik.  

Pod kotol prikúria mladí prisluhovači temného basu Exortt Dash. Aby boli netopierie krídla chrumkavé a žabí sliz správne slizký sa postarajú rezidenti Matis Huspim. O stage a projekciu zas NoisvizioN 

Ak prídeš v halloweenskej maske, budeš mať zvýhodnené vstupné :). Vstup: 5 € s maskou / 7 € bez masky / 3 € po 03:30 hod. 

Udalosť a súťaže o voľné vstupy nájdeš na Facebookovej stránke akcie. 

Všetci ste strašidelne vítaní.
Tešíme sa na vás! 

Zdroj: TS