Noc 7 hviezd: Ego o Košiciach – Počas spanilej jazdy budú padať hviezdy-

STEEL Aréna v Košiciach bude tohtoročné 7. narodeniny oslavovať veľkolepým žúrom s názvom Noc 7 hviezd. Dokonalú číselnú symboliku zvýrazňuje aj dátum, pretože party s prominentnými hudobnými hosťami sa začína 7. mája a trvať bude sedem hodín.

Zo slovenskej scény prídu STEEL Aréne zablahoželať Marián Čekovský, Anita Soul and Live Band, Rytmus a Ego s podporou DJ Anysa a zostava Cafe Del Fun/Dj Popper. Ako v tejto súvislosti s úsmevom odkázal Ego: „Bude to noc, počas ktorej budú padať hviezdy, preto si príď dať s nami spanilú jazdu!“ Zároveň nie je vylúčené, že predvedie aj niečo zo svojej širokej palety športového talentu. Kladný vzťah má k hokeju, basketbalu a futbalu, pričom jeho najväčší rešpekt patrí fenomenálnemu Cristianovi Ronaldovi. „Jedným z najväčších športových výkonov, ktorým sa môžem pochváliť, je boxerský zápas, ale v bratstve si v mojom prípade najviac vážia salto z lanovky,“ potvrdil, že žijeme len raz Ego.

Z USA sa na Slovensko teší pop diva Terri B, ktorá napr. pre Sarah Connor napísala piesne Paradise, či Call Me a ako vokalistka spolupracuje, okrem iných, aj s Davidom Guettom. Headlinerom večera bude momentálne najúspešnejší a najžiadanejší švajčiarsky DJ a producent DJ Antoine, ktorý si celosvetovú slávu získal tanečným megahitom Welcome to St. Tropez. Tento talentovaný umelec vďačí za úspechy dlhoročnej spolupráci s Fabiom Antoniallim, vo svete hudobného priemyslu známym ako Mad Mark (kariérne pomohol Mary J. Blige, P. Diddymu, Pittbullovi, Cindy Lauper). Keď spomíname hudobnú spoluprácu, DJ Antoine produkoval songy s Bobom Sinclarom – Mr. Tambourine Man (DJ Antoine vs. Mad Mark), Snoop Doggom – Groove On,  Timatim – Welcome to St. Tropez a vydarená je i spolupráca v kombinácii Timati, P. Diddy – Dirty Money. „Z mojej poslednej návštevy Slovenska mám veľa pekných spomienok. Pamätám si, že bolo leto, ľudia robili veľmi vážnu zábavu a výborne sme sa spolu bavili až do skorého rána,“ nenechal dopustiť na slovenských fanúšikov DJ Antoine, ktorý priznal, že má rád sneh a jeho športom číslo jeden je lyžovanie. O tom, že ide o hviezdu najväčšieho formátu, svedčí tridsaťštyri zlatých, štyri platinové a jedno dvojplatinové ocenenie z prestížnych hudobných súťaží a ankiet. Aktuálne sa môže švajčiarsky hudobník popýšiť februárovým ocenením Award in Switzerland za song Ma Cherrie, ktorý mu vyniesol štyri platiny. „Košice sa môžu tešiť na moje nové skladby, z ktorých už niektoré boli s albumom DJ ANTOINE/Sky is The Limit oficiálne prezentované koncom januára. V každom prípade mám pripravený úplne iný set plný beatov, ktorý nám zaručí skvelú zábavu. Dovidenia a už sa na vás teším!“ poslal pozdrav na Slovensko DJ Antoine.

Pozvánkou na Noc 7 hviezd, ktorá je súčasťou osláv Dňa mesta Košíc, bude aj oficiálna Warm Up Party v košickom Ibiza Clube, kde 30. 4. (utorok) zahrajú Cafe Del Fun.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.