NO NAME predstavujú prvý singel „Povedz mi“ z pripravovaného albumu!

Skupina NO NAME má nový singel! Skladba s názvom „Povedz mi“ je prvou novinkou z pripravovaného albumu. Autormi piesne sú bratia Dušan a Igor Timkovci. V skladbe „Povedz mi“ spievajú o tom, ako si ľudia komplikujú život. K piesni, ktorá odkrýva sféry skutočného ľudského šťastia, plánujú NO NAME nakrútiť aj videoklip. Úspešní hudobníci, ktorých miluje slovenské aj české publikum, predstavia novinku po prvýkrát naživo už 23. januára 2015 v Bratislave a 7. marca 2015 v Košiciach.

NO NAME predstavujú prvú pieseň z pripravovaného albumu! V novinke s názvom „Povedz mi“ spievajú o tom, ako si ľudia komplikujú život a pritom prehliadajú sféry skutočného šťastia. Autormi „Povedz mi“ sú bratia Dušan a Igor Timkovci, ktorí majú na konte aj megahit „Na, na, naa“.

„Na koncertných výjazdoch  bývame s Dušanom na jednej izbe a vzájomné debaty vyústili v túto pieseň. Rovnako si myslím, že sa v piesni odzrkadlili rozhovory s istým „Ľubošom – kybernetikom“, keď sme preberali sféry, v ktorých je všetko čo chceš. Ďalším človekom, ktorý  má myšlienkový podiel na tejto skladbe, je kamarát Martin.  Spomínal, že ľudia pred smrťou často ľutujú, že nežili tak, ako chceli. Ľudia si sami komplikujú život,  pritom stačí mať v poriadku vlastný mikrosvet a vybavené.“ Vysvetlil líder skupiny NO NAME, Igor Timko.

NO NAME Acoustic Tour 2014 | 17.12.2014 | Ateliér Babylon | Bratislava | Foto: Pali Hudák

Novinku “Povedz mi” prvýkrát predstavila skupina NO NAME na frekvenciách rádií Hitrádio v Čechách. Na Slovensku si premiéru nového singlu úspešnej košickej kapely ako prví vypočuli fanúšikovia v éteri najpočúvanejšieho regionálneho rádia na Slovensku – v Rádiu Košice. K novej skladbe plánuje NO NAME nakrútiť aj videoklip.

„Jasné, v dnešnej “youtubeovej“ dobe pesnička bez videa akoby ani nebola. Myslím, že v počas februára by sme mohli video priniesť na svetlo sveta.“ Prezradil Igor Timko.

Priaznivci 7-násobného Zlatého Slávika bez hraníc sa môžu tešiť na ďalšie nové skladby z pripravovaného albumu, ktorý vyjde na jeseň tohto roku. Kapela NO NAME hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy a na novom albume tvoria a pracujú všetci spoločne.

[audio:https://gregi.net/wp-content/uploads/2015/01/POVEDZ-MI-master.mp3]

„Naša tvorba je dokonalou syntézou šiestich hláv, čo znamená, že vždy je niekto z nás autorom nápadu, ale realizácia a smerovanie piesne sa už rodí v skúšobni. Tento model nám výborne funguje od začiatku kapely. Čo sa týka nového albumu, je rozpracovaný tak na polovicu. Nejaké piesne sú už nahraté, no tým, že máme dostatok času, veľmi pohodlne sa nám tvorí a nahráva.“ Doplnil Igor Timko.

Fanúšikovia skupiny NO NAME si môžu novinku „Povedz mi“ vychutnať po prvýkrát naživo už 23. januára 2015 v Bratislave a 7. marca 2015 v Košiciach. Fanúšikovia úspešnej kapely NO NAME tak majú jedinečnú možnosť užiť si naplno akustický koncert s  hitmi „Čím to je“, „Ty a tvoja sestra“, „Hľadám“, „Žily“ a množstvom ďalších. NO NAME pridali koncerty v Bratislave a v Košiciach pre obrovský záujem fanúšikov o vypredané turné NO NAME Acoustic Tour 2014. Nenechajte si ujsť najväčšie hity skupiny NO NAME a ochutnávku pripravovaného albumu v podobe nového singlu! Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal https://www.ticketportal.sk/fulltext.aspx?search=no%20name.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Pali Hudák