NITRO open air: 13. augusta v Kyjove!

Jihomoravské uskupení SOUND44.COM vám ve spolupráci s kyjovským klubem Deep light přináší drum´n bass open air party NITRO, která se uskuteční v sobotu 13. srpna 2011 v otevřeném nádvoří klubu Deep light, tedy v ojedinìlém prostoru samotného centra mìsta Kyjov.

Na pozici headlinera se představí živoucí legenda dj SAYKO. Osoba, jež je uskupením SOUND44 poznamenána díky dnes již kultovním tancovačkám v kyjovském klubu Šneckenhaus. Nekompromisní Sayko, kterého není třeba široce představovat, nám bude suverénnì servírovat jak zahraniční, tak svou produkci s ďábelskou energií jemu vlastní.

Oko potìší, srdce pohladí zástupkynì ženského pohlaví, pùvabná djane Elwira. Krom djingu, kterému se vìnuje od roku 2002 a za nìjž sklízí úspìch nejen v České republice, ale i v Rakousku, Nìmecku, Slovinsku či Slovensku, se vìnuje také grafické tvorbì. Navrhla kupříkladu obálku ke knize PŘÍBÌHY PŘED SPANÍM – Naučte se vyprávìt svým dìtem. Svými sety podporuje nejen známé české a slovenské DJe, ale i zahraniční hvìzdy jako Teebee, Muffler, Crossfire, Baron, Noisia, Purple Unit, Ill Skillz, Optical, Robyn Chaos, Flight and Jade. V případì této ženy nelze o jejích kvalitách pochybovat, v Kyjovì zahraje poprvé.

Po boku Sayka a Elwiry se představí jihomoravská hvìzda Soldik, nedílná součást drumandbass.cz crew a zakladatel projektu Young Blood, jež si klade za cíl objevovat nové, talentované producenty.

Z nedalekých Luhačovic přicestuje dj Mooka. Luhačovická elegantní ikona je proslulá osobitým, místy až kontroverzním výbìrem trackù, jimiž však šíří své jednoznačné poselství hrát „pro radost sebe i lidí kolem“. Vìřte, je na co se tìšit!

Se SOUND44 spjatý dj, producent, umìlec jak na poli výtvarném, tak na poli hudebním, zakořenìný především v mysli techno komunity? Jistì, Paul Hawk. Protentokrát se představí se svým speciálním dnb mixem. Kdo jej zná, ví, že nám dokonale namíchá energický liquid shake!

Součástí naší dj série je i mladá břeclavská nadìje, dj a promotér Shmin, který již po krátké dobì dokazuje své kvality.


Co dalšího jsme si pro vás připravili? Celou akci bude zajišťovat firma FREETECH Pro, která doveze -krom podia a zastřešení- 6 kW aparát JBL, svìtla a projekci. Specialitou bude zajisté venkovní gril, profesionálnì namíchané drinky a stylové dekorace. Očekávejte kvalitu každým coulem. Tìšíme se!

nazev: NITRO open air
datum: sobota 13. srpen 2011
místo: vnitroblok klubu deep light, Svatoborská 364, Kyjov
SAYKO (sayko.org)
ELWIRA (ONEmanCREW.cz)
SOLDIK (drumandbass.cz)
MOOKA (mookarecords)
PAUL HAWK in special liquid mix (sound44.com)
SHMIN (Beat collision crew)
LEDABYL
míchané nápoje, grill, tematická dekorace, videoprojekce, …
100 CZK / 4 EUR
https://nitroopenair.sound44.com
info@sound44.com

NITRO

Zdroj: NITRO open air
Publikoval: Redakcia GREGI.NET