Nitrianska kapela U.K.N.D predstavuje videoklip ku skladbe Pozlátko z albumu Otvorme si hlavy.

Kapela U.K.N.D vydala v roku 2013 svoj v poradí 4. album s názvom Otvorme si hlavy. Aktuálne prináša videoklip ku skladbe Pozlátko, ktorá sa na ňom nachádza.

Videoklip sa nakrúcal v bývalej soľnej jaskyni, v ktorej kapela U.K.N.D donedávna skúšala. „Už pred nejakým časom náš dobrý kamarát vyslovil želanie, aby sme raz natočili videoklip v jaskyni. Síce mal predstavu, že to bude v Demänovskej jaskyni slobody a na inú skladbu, no napokon nám osud prihral do cesty túto soľnú jaskyňu, ktorá dnes už neexistuje. Týždeň po našom nakrúcaní z nej urobili kancelárie. Nahrávali sme v nej aj album Otvorme si hlavy a práve vtedy sme si spomenuli na želanie nášho kamaráta a rozhodli sme sa, že by bolo fajn urobiť tam nejaký klip,“ povedal gitarista kapely U.K.N.D Dalibor Daňko. Rozhodnutie padlo na skladbu Pozlátko, ktorá je jednou z najrýchlejších na spomínanom albume.

uknd_2

Kapela U.K.N.D je na scéne od roku 1996, kedy sa uskutočnilo jej prvé verejné vystúpenie. Na konte má albumy U.K.N.D (2004), Na druhú (2005), 3x a dosť (2009) a Otvorme si hlavy (2013).

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR manažér