Nika Karch prichádza s novým singlom – Pár zmien!

Mladá nitrianska speváčka Nika Karch, prichádza s novým singlom Pár zmien. Ako sama priznala názov skladby presne vystihuje samotnú pieseň. ,,Bola to pre mňa zmena najmä v tom, že sme na nej spolupracovali s novými ľuďmi. Ďalšou zmenou je, že pieseň je ladená do tanečného štýlu“ povedala rodená Michalovčanka. ,,Táto skladba je o dvoch ľuďoch, ktorým to vo vzťahu škrípe a musia spraviť pár drobných zmien, aby ich vzťah našiel opäť stratený význam“.


Na piesni spolupracovala s producentom Jakubom Gofjarom, ktorý je známy pod prezývkou Aamon. ,,Kubo je veľmi šikovný producent, ktorý má aj napriek mladému veku bohaté skúsenosti s hudbou. Dlhšie pôsobil aj za veľkou mlákou v USA, hrával ako DJ vo viacerých kluboch vo Washingtone a myslím si, že americký štýl preniesol aj do tejto skladby“ povedala Nika a pokračovala ,,Chalani z kapely dostali nápad urobiť takýto letný tanečný song, tak sme si povedali, prečo nie, skúsime a uvidíme ako na to ľudia zareagujú“ dodala Nika.




Textovo sa na tejto skladbe podieľal Miroslav Kšiňan, s ktorým Nika spolupracuje už niekoľko rokov. ,,S Mirom sme zohratí, textovo sme si sadli a vzájomne sa dopåňame“.


K tejto skladbe ihneď natočili aj videoklip, ktorý sa nahrával v 4K štúdiu v Košiciach. Zažili pri ňom kopec zábavy a zahral si v ňom aj chorvátsky futbalista pôsobiaci na Slovensku Milan Krmpotič. ,,Milan je pohodový chalan, ktorý pri natáčaní pôsobil uvoľnene, nahrávanie scén mu išlo od ruky. Keď skončí s futbalom, môže sa venovať herectvu“ dodala so smiechom Nika. 


Nika Karch.jpg


V klipe sa o vlasy Nike postaral Lukáš Očenáš, niekoľko násobný majster Slovenska, majster Európy a historicky prvý majster sveta v kaderníckej tvorbe zo Slovenska, keď minulý rok v Miláne zvíťazil. Líčenie mala na starosti šikovná vizážistka Hanka Tomanová. O styling sa postarala samotná Nika.


Zdroj: Boris Karch, manažér Nika Karch
Publikoval: Redakcia GREGI.NET