Nika Karch má nový videoklip a vyráža na turné s Beátou Dubasovou.

Speváčka Nika Karch má za sebou náročné obdobie. Po úspešnom turné s Desmodom a Cigánskymi Diablami, vydaní nového CD – Iná, natáčala cez leto nový videoklip k skladbe Prázdny rám.

Pri natáčaní, ktoré trvalo štyri dni, zažili kopec zábavy, ale hlavne tvrdej roboty. ,

Nika Karch

,Natáčanie klipu bolo náročné, veď len zábery z bazénových scén sme točili celý deň až do tretej rána. Tiež letecké zábery nevznikali ľahko. Keď po dvojhodinovej túre na vrchol hory s celou technikou na pleciach a v 30 stupňových horúčavách ma postavili asi pol metra od hlbokej priepasti a začali na mňa robiť nálety s kamerou, nebolo mi všetko jedno. Ale keď som videla výsledok, tak to stálo za to“ povedala s úsmevom Nika Karch.

„Chcela by som sa poďakovať všetkým ľudom, ktorí sa na tomto klipe podieľali. Penziónu Lesanka za poskytnutie nádherných priestorov na natáčanie, Altway creative teamu za nápady a samotnú realizáciu klipu, chalanom z Future fly za letecké zábery a všetkým, ktorí si v tomto klipe zahrali“ uzavrela Nika Karch, ktorá sa v týchto dňoch už chystá na spoločné Sme také, aké sme tour s legendárnou speváčkou Beátou Dubasovou.

Beata Dubasova

Diváci sa môžu tešiť na Beátine nezabudnuteľné hity ako Za dverami mojej izby, Účesy, Ten príbeh je preč, Cháp ma, Maznáčik, Dievča z reklamy, Vráť mi tie hviezdy či Sme také, aké sme. Tiež predstaví aj novšie skladby. ,,Veľmi sa teším sa na naše spoločné koncerty. Vzájomné stretnutie dvoch generácií môže priniesť iba pozitíva. Dúfam, že si všetci spolu aj s publikom zaspievame a zažijeme tak neopakovateľnú atmosféru“ povedala k pripravovanému turné Beáta Dubasová.

Spoločné koncerty týchto dvoch speváčok budú v 6 mestách:
2.10.2013 – MARTIN – Dom Odborov Strojár
3.10.2013 – PIEŠŤANY – Dom Umenia
8.10.2013 – TOPOĽČANY – MsKS
10.10.2013 – NITRA – Staré Divadlo
22.10.2013 – HUMENNÉ – MsKS
23.10.2013 – MICHALOVCE – MsKS

Lístky na toto turné sa už dajú zakúpiť v miestach koncertov alebo na www.predpredaj.sk.

Zdroj: Boris Karch, PR manager turné a manager Nika Karch
Foto: Peter Frolo