Nik Tendo feat. Calin – Hvězdy

Rapper Nik Tendo z rešpektovaného labelu Milion+, ktorého interpreti boriastreamingové rebríčky, vydáva nový singel Hvězdy, v ktorom spojil sily s Calinom z Comebackgangu. Klip k singlu sa nakrúcal tri dni v nemeckom Hamburgu.

Hvězdy sú prvým singlom z albumu Nik Tenda „7“, ktorého vydanie je naplánované na 26. júla. Produkcie sa ujal Decky Beats, ktorý je rovnako z labelu Milion+. Ďalšími členmi labelu sú napr. Yzomandias, Robin Zoot, Jickson, Konex atd.

Klip režíroval na česko-slovenskej scéne ostrieľený Petr Simon, ktorý je rovnako autorom scenára a za kameru sa postavil Radim Střelka, ktorý sa v minulosti podieľal napríklad na klipoch Lenny, Rytmusa alebo Marpa. V klipe sa po boku rapperskej dvojice objaví mladá herečka a modelka Tereza Voltová, ktorá si oboch aktérov postupne podmaní. „S nápadom na príbeh prišiel Petr. Ja som v podstate poslal hotový track a nechal to celé na ňom. K finálnemu scenáru som nemal žiadne výhrady a už sme pracovali len na jednotlivých scénach. Hamburg už sme mali v pláne dlhšiu dobu a pre Hvězdy to bola ideálna lokácia,“ približuje nakrúcanie Nik Tendo.

Špecialitou klipu je, že sa točil na 16mm filmovú kameru Arriflex SR3, čo pre štáb aj hercov znamenalo celkom iný prístup k nakrúcaniu. „Mali sme iba dve rolky filmu a jedna rolka je 10 minút záznamu. Takže ak nechceš plytvať materiálom, na každý záber máš v podstate iba jeden pokus,“ dodáva Petr.

Ku klipu vznikol aj špeciálny merch, ktorý si môžete kúpiť na e-shope milionplus.cz

Zdroj: TS