Nightwork: Koule.cz Tour!

Hudobná formácia Nightwork sa v rámci svojho jesenného Koule.cz Tour zastaví aj na Slovensku, v Bratislave. Fanúšikovia budú počuť prierez doterajšej tvorby, samozrejme príde aj na hity ako Tepláky, Globálne otepľovanie, Slnko v duši alebo Mája.

Program koncertu ponúkne napríklad aj hru na iPad alebo nevídané hudobné nástroje Teremine a hudobné číslo hrajúce intergalaktické trubice. Koule.cz Tour Nightwork usporiadala kapela ako malú oslavu vydania DVD Nightwork Incheba arena Live.

Zostavu hudobnéj skupiny Nightwork tvorí spevák Vojtìch Dyk, klávesista František Soukup (syn Ondreja Soukupa a Gabriely Osvaldovej), gitarista Jakub Prachař, klávesista Jan Maxian, bubeník Ondřej Sluka a basgitarista Jakub Antl. Ich skladby zazneli vo filmoch Experti alebo Ženy v pokušení. Medzi najväčšie hity patrí Globálne otepľovanie, Slnko v duši, Včielka Maja a Tepláky. Na svojom konte má skupina Nightwork napríklad cenu v kategórii Skokan roka v ankete Zlatý slávik 2009 a tiež bronzového slávika v kategórii Skupina a Spevák. Tri ceny Andìl získala kapela za rok 2010 v kategóriách Skupina, Videoklip a Album roka.


NIGHTWORK – Koule.cz Tour
25.11.2011 o 20,30h.
Divadelný a hudobný ateliér BABYLON
www.nightwork.cz
Predpredaj vstupeniek exkluzívne v sieti Ticketstream, www.ticketstream.sk

Nightwork

Zdroj: MS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET