Nightwish ako najpredávanejší koncert na Slovensku za mesiac máj a jún hlási: v predaji je posledných 500 vstupeniek!

Najpopulárnejšia kapela súčasnosti v Európe a nielen tam, vypredáva banskobystrický amfiteáter ! Symfonická megastar valcuje svet aj Slovensko bez výnimky!

Tešte sa na oveľa monštróznejšiu show ako tam urobili Iron Maiden alebo kedykoľvek predtým ktokoľvek iný ! Na toto Banská Bystrica a Slovensko nezabudne! Floor – Tuomas – Marco – Emppu – Troy a  Kai sa svojim fanúšikom plne odovzdajú už 14. júna 2015 na amfíku v Banskej Bystrici.

Sabaton tento víkend potvrdili, že na pódiu sa zjaví aj fanúšikmi dotazovaný 2-tonový tank, kvôli ktorému na Slovensko posielajú aj kamión so svojou scénou a to aj napriek tomu že nablízku neodohrajú koncert. Je to pre najlepších fanúšikov, ako povedali.

Domáce kapely Millhouse, Symfobia a Tristana sa pripravujú na túto obrovskú akciu zodpovedne, aby zasúťažili s hlavnými hviezdami na maximum. Tristana dokonca povolala do svojich radov aj speváka Matsa Levena (ex-Yngwie Malmsteen) s ktorým odohrá svoju špeciálnu show s dvoma spevákmi.

Mapka Amfík

Na mieste bude v predaji limitovaných 400 vstupeniek. Sú vymedzené pre tých fanúšikov, ktorí sa zdržujú v zahraničí, alebo sú zahraniční a avízovali príchod na Slovensko špeciálne kvôli tomuto koncertu !!! Už teraz vieme, že koncert navštívia fanúšikovia z minimálne 10 krajín sveta.

Program:
15:00 otvorenie brán
17:00 štart koncertu
24:00 koniec koncertu

Upozorňujeme fanúšikov že z dôvodu účasti bude Cesta na amfiteáter od 13:00 uzavretá pre motorové vozidlá z dôvodu bezpečnosti.

Možnosti parkovania : Strieborné námestie, Európa SC, Kaufland, Lidl, okolie parku pri amfiteátri, Hušták, okolie námestia SNP, vzdialenejšie : železničná a autobusová stanica Banská Bystrica (2 železničné a okolie), bývalý Drukos, zimný štadión, Tesco. Niektoré parkoviská sú spoplatnené.

Nightwish Sabaton Symfobia Tristana Millhouse plagat A2 FINAL

Zdroj: go2Stage, EPG