Nightcall Halloween // 30.10. w Jeremiah Kane, Grawlix, Leo Clair and MilchoMalefic

Ked chladny vietor zastekli tvoje cerstvo oholene podhambie. Ked tekvica v lidli v regali zmurka na teba jak bezdomovec na hlavnej stanici. Ked borovicku s cajom zapijas. Ked sa chystas na tvoju kazdorocnu vypravu na cintorin, zapalit babke s dedkom svicku z pivnice. Tak vtedy vies, ze je ten spravny cas. Cas na Halloweensky Nightcall.

Hibernovali sme dlho. Ale sme spat. Jak pohlavna choroba. Cyberpunk, o ktorom sme roky snivali je konecne tu kamosi! Konecne sa ludia boja vychadzat z domu. Konecne vedia korporacie o tebe viac ako tvoji vlastny rodicia. Konecne sme sa mohli financne zlozit na navstevu starca, ktoreho institucia roky kryje stovky pedofilov. Konecne!

Ale brrrr. Nejdeme sa predsa deprimovat priatelia. Podme k veselsej teme. Ako ste si mohli vsimnut, Nightcall sa presunul. Kulturak sa stal nasim novym domovskym klubom. A my verime, ze sa v nom budete citit tak dobre ako my.

Hned jak dojdes kamosko, na brane ta bude cakat Cyberpunker Dzeremi. Ponukne ti jogurtik s kvapkou tekuteho dusiku a ty len zachrochtas blahom ked ho vtiahnes cez hrdzavu kovovu slamku, lebo vies, ze si konecne doma.

Robili sme co sme mohli, aby sme vam priniesli ako vzdy ten najlepsi synthwave lineup. Viete si predstavit ako lahko sa momentalne bookuju projekty, zo zanru, ktory je tvoreny primarne introvertnymi nerdami a ktoreho, celkovy pocet posluchacov sa rovna priemernemu koncertu Erosa Ramazzotiho. Preto sa mega tesime, ze sa nam podarilo znova pritiahnut na Slovensko nasich kamosov z Polska.

Headlinerom vecera bude Jeremiah Kane! Chalanov ste uz raz mali moznost vidiet hrat nazivo pred cca 3mi rokmi na Nightcalle. Odvtedy vsak utieklo vela casu a upgrejdli ich live-show brutalnym sposobom. Verime, ze vam dekel odleti az na cintorin. Keby sme mali ich hudbu k niecomu prirovnat – tak si predstavte Carpenter Bruta liznuteho estetikou japonskych motorkarskych gangov ala Akira! Stale neviete co si pod tym predstavit? Nevadi. Dojdi boha a uvidis.

Support bude extremny! Synthwave na Slovensku je uz uplne niekde inde ako kedysi. Uvidis 3 projekty z nasich neonmi prerastenych kanalov. Grawlix ta pichne do srdiecka jak ten tlsty troll v Panovi Prstenov Froda. Leo Clair ti hackne tvoje tretie oko jak David Lightman (Wargames!) a Milcho Malefic, mladucky Slovensky producent ta ucicika jak Macko Usko po fajnovo kakavku, hned po tom ako si sa prave dohral s novym Legom.

No a samozrejme o zbytok vecera sa postara osadenstvo Nightcall. Cakaj nadupane strasidelne sety v nasej plnej zostave. Computerboy! Synthmage! Daniel Jackson!

Samozrejmostou je luxusna Halloweenska vyzdoba, namakne vizualne prvky, herna zona a mozno este vymyslime nejaku sutaz.

A kedze je Halloween, tak dojdi v kostyme. Konecne mozes vyzerat tak ako chces.

//////LINEUP::
Jeremiah Kane /LIVE/ (PL) -> https://jeremiahkane.bandcamp.com/
Grawlix /LIVE/ (SK) -> https://nightcallsk.bandcamp.com/album/citadel
Leo Clair /LIVE/ (SK) -> https://nightcallsk.bandcamp.com/album/synthetic-universe
Milcho Malefic /LIVE/ (SK) -> https://milchomalefic.bandcamp.com/
+
/////DJ Sets by Nightcall crew::
Computerboy
Daniel Jackson
Synthmage
/////Cyberpunk Aesthetics by:: Vektoroskop & Nightcall
/////EPIC Photo-report by::
Elvis F. : https://www.facebook.com/ElvisFledermausPhotography

Vstup / Entry: minimalne vstupne 7 eur / optimalne 10 eur

/////Special Deal Predpredaj

Listky sa daju kupit v predpredaji. Ale len cez skutocne anonymne decentralizovane krypto. Vybrali sme Pirate Chain a Monero. Kedze naozaj chceme aby ste ich zacali vyuzivat namiesto shitcoin fiatu tak sme nachystali ultra deal. Ak si kupite listok v predpredaji cez Pirate Chain (ARRR) alebo Monero (XMR) – vas listok bude platit nielen na tuto party ale aj na nasu nasledujucu akciu. V podstate dostanete 2 vstupy na Nightcall za cenu jedneho. Okrem toho dostanete na brane darcek for free a zaroven aj 20% zlavu na nas vsetok merch (tricka, pasky, nasivky). Nemame zriadenu platobnu branu, kedze to skusame prvy krat a nevieme odhadnut zaujem – preto pre dalsie instrukcie ohladom platby, nam poslite spravu na fanpage.

Zdroj:  TS