NIGHT SHIFT v Nu Spirit Clube tento štvrtok 15.12.2016!

V čase keď obyčajní ľudia prichádzajú z práce domov, líhajú do postelí a zhasínajú sa posledné rozsvietené okná panelákov, vyliezajú z úkrytov všetky nočné bytosti pre ktoré je určená práve táto párty.

Nechoďte po práci domov! Vytiahnite kolegov a spravte si ten najlepší zaslúžený žúr po tvrdo odpracovanom dni. Natiahnite si pracovný deň a odpracujte si svoju nočnú smenu. Aj o tom je Night Shift, nový clubový formát stvorený pre všetkých ťažko pracujúcich milovníkov clubového života.

Main stage bude rajom pre milovníkov znovu vzrastajúceho trendu disco music. Hans spolu so SA-MU-RAI-om vytiahnu to najlepšie zo svojich vinylových zbierok, nech sa pretancuješ až do svitania! Na poctivú elektroniku si prídu všetci noční pracovníci v temnom prostredí BSMNT stageu pod taktovkou žiarivej trojice budúcnosti. FVLCRVM, Phil Dough a Swims presne vedia, ako bude znieť tvoj zajtrajšok, tak sa neboj tomu podľahnúť.

Neboj sa prebdenej noci, ktorá ti dobije baterky kvalitnejšie, ako osem hodinový spánok. Night Shift bude tvojim energizerom mesiaca. Work Hard & Party Hard!

EVENT: www.fb.com/events/1844003785811929/
MUSIC: https://soundcloud.com/machinedrum/machinedrum-take-flightfvlcrvm-rmx

Zdroj: Nu Spirit Club