Nico from Nôze a jeho Body Language Vol. 11 Release Tour na Leporelo_FM Party už túto sobotu!

Slávna mixovaná kompilácia Body Language, ktorú od roku 2005 vydáva známy nemecký label Get Physical Music, oslavuje v máji už jedenáste pokračovanie, ktoré už túto sobotu príde do Bratislavy predstaviť v rámci release tour DJ, ktorý dostal tú česť ho namixovať – Nico from Nôze.

Leporelo_FM Party DJov Milosa a Skanka, ktorí pre vás každú nedeľnú noc na Rádiu_FM pripravujú dvojhodinovku s tanečnou elektronickou hudbou Leporelo_FM je hrdým hostiteľom turné tohto vzácneho releasu a Nico from Nôze sa po februárovom koncerte tentokrát vracia do Nu Spirit Clubu ako DJ.

Spolu s ním zahrá v sobotu aj, pre fanúšikou Nu Spirit Baru, známy dj Shifter a samozrejme nebudú chýbať Skank a Milos. Ak by ste chceli na sobotu do Nu Spirit Clubu získať nielen voľné vstupy ale aj nejaké tie vecné ceny z vydavateľstiev Get Physical alebo Leporelo., počúvajte podcast najnovšieho vydania rádiovej show Leporelo_FM z 9.4. na oficiálnom Mixcloude Rádia_FM a v ňom sa dozviete aj súťažnú úlohu. Držíme Vám palce a tešíme sa na Vás v sobotu v Nu Spirit Clube.

Leporelo_FM Party presents
Body Language Vol.11 Compilation release tour
14.4.2012 | Nu Spirit Club
Nico from Nôze,
Milos (Leporelo. / Radio_FM)
Skank (Live or Dive! / Radio_FM)
Shifter (Nu Spirit)
www.facebook.com/events/376130025740596/

Le Nico

Zdroj: Leporelo
Publikoval: Redakcia GREGI.NET