NICKY MACK PREDSTAVUJE MELANCHOLICKÚ NOVINKU S NÁZVOM PRAY.

Nicky Mack predstavuje prvý sólový singel s názvom Pray. Melancholická, no energická skladba pojednáva o pocitoch odlúčenia v časoch, keď nemôžeme byť so svojimi najbližšími.

Novinku Pray mladá speváčka napísala ešte so svojou bývalou torontskou kapelou Earthphonics. Na tvorbe textu sa podieľal gitarista Paul J Doron a o finálnu podobu skladby sa postaral producent Andre Mina. Pieseň Pray zabodovala aj v súťaži Talent na maXXimum rádia Európa 2, kde sa Nicky ako jedna z mála účastníkov prezentovala s vlastnou autorskou tvorbou. Výhra v súťaži priniesla Nicky okrem iného aj exkluzívnu možnosť nahrať a produkovať niektorú z budúcich skladieb v štúdiu Creative Music House pod taktovkou hudobných producentov napríklad Emmy Drobnej.

„Pray si každý môže vysvetliť po svojom, no pre mňa a Paula text piesne znamenal veľa. Obaja sme odišli od našich rodín ale stále sme vedeli, že aj napriek diaľke alebo chybám minulosti je život ľahší s vedomím, že niekde máme rodinu, ktorá za nami stojí. V ťažkých chvíľach odlúčenia sme si uvedomili, že to najcennejšie sú naši blízki, ktorí na nás myslia a modlia sa za nás,” prezrádza o motívoch skladby Nicky.

Nicky Mack je novou tvárou na hudobnej scéne, ktorú osud priviedol na Slovensko po tom, čo kariéru rozbehla v Toronte s kapelou Earthphonics. Vďaka úsiliu neprestať tvoriť a tiež čarovnému nezameniteľnému hlasu však na seba úspech nenechal dlho čakať. Ešte pred letom Nicky prispela vokálom na horúcom letnom hite Hold Me producenta Philipee a otvorila tak cestu ďalším spoluprácam. Aktuálne pripravuje spolu s rapperom Plexom skladbu GPS, ktorú produkčne zastreší známy slovenský dídžej a producent Peter Pann. O Nicky preto nepochybne budeme ešte veľa počuť.

Website: http://bit.ly/sp_nicky_mack
Facebook: http://bit.ly/fb_nicky_mack
Instagram: http://bit.ly/ig_nicky_mack
YouTube: http://bit.ly/channel_nicky_mack

Informácie poskytla Michelle Kristová z umeleckej agentúry Stella Production
Foto: Stella Production / Pavol Kulkovský