Nič nie je také, ako sa zdá byť.

Mladý a talentovaný interpret Arthur, ktorého možno poznať vďaka jeho debutovému tracku Big City Flex, ktorý nedávno vydal pod záštitou Illuminate Production, prichádza s novou skladbou s názvom Slzy v rari.

Interpret opäť vo videoklipe odhaľuje časť svojho súkromia a textom, ktorý korešponduje s názvom skladby sa snaží poukázať na skutočnosť, že aj keď sa navonok zdá, že človek má všetko po čom iní túžia, nemusí to prinášať skutočné šťastie v živote. Ako autor sám prezradil, v živote si prešiel neľahkým obdobím, čo odzrkadľuje v jeho tvorbe. Koniec skladby reflektuje interpretove aktuálne psychické rozpoloženie.

„Vždy som vynakladal veľké úsilie do toho, čo robím a prišli momenty, kedy som to zatlačil do extrémov, čo sa prejavilo na mojej psychike aj tvorbe. V hudbe sa cítim dobre a v mnohých ohľadoch mi pomáha ventilovať.“ – dodáva Arthur.

Pútavý videoklip, v ktorom nechýbajú automobilové super športy, high-end fashion brands a luxusný lifestyle, ktorý vystihuje interpretov život, vznikol v dielni Illuminate Production.

Zdroj: Illuminate Production