New Year´s Eve 2012 štartuje predpredaj!

Nejvìtší letošní silvestrovská party NEW YEAR’S EVE PRAGUE 2012 má své místo a kompletní line up! 31. 12. 2011 obsadí Prùmyslový palác na pražském výstavišti česká DJská špička v sestavì Michael Burian, Lucca, LayDee Jane, Michal Poliak, Brian, Enrico a John Culter.

V pravém křídle paláce s kapacitou pro více než 6000 návštìvníkù se odehraje halová akce, která bude tím pravým tanečním rozloučením s rokem 2011. Tento rok nemusíte zdlouhavì plánovat, kam do klubu a v kolik vyrazit, abyste stihli toho či onoho DJe. Ty nejlepší domácí DJe totiž uslyšíte o silvestrovské noci exkluzivnì pouze v Prùmyslovém paláci bìhem desetihodinového maratonu.

Prùmyslový palác byl po pečlivé úvaze vybrán jako ideální prostor pro tuto akci. Svým zázemím, komfortem a vybaveností má nejvìtší předpoklady k tomu, že všichni zažijeme opravdu skvìlou party. To vše navíc v  nádherných prostorách. Výborná poloha Prùmyslového paláce přímo v centru Prahy, rychlá dostupnost v rámci MHD a velké parkovištì přímo u haly jsou jen plus pro všechny návštìvníky. Kdo zde zažil např. velmi úspìšnou premiéru halovky Trancefusion, tak nám dá určitì za pravdu.

Již od letních mìsícù plánuje produkční tým sestavu celého prostoru od mohutného svìtelného parku až po speciálnì modelované bary a dekorace.

Vstupenky jsou v prodeji v nìkolika cenových vlnách a kategoriích. Nejlevnìjší vstupenky na plochu lze zakoupit od 5. 8. už za 399,- Kč; jejich cena se bude postupnì zvyšovat. VIP vstupenky na terasu jsou v prodeji za 1500,- Kč. Vstupenky GOLD – ALL INCLUSIVE, které obsahují neomezenou konzumaci alkoholických a nealkoholických nápojù v rámci GOLD terasy, stojí 2500,- Kč.

NEW YEAR’S EVE PRAGUE 2012 – Silvestr 2012
31.12.2011, 20:00
Prùmyslový palác – Výstavištì Praha / Industrial Palace – Prague Exhibition Grounds Prague
MICHAEL BURIAN 
LUCCA
LAYDEE JANE
MICHAL POLIAK 
BRIAN
ENRICO
JOHN CULTER
ceny vstupenek:
plocha/stání: od 399,- Kč (vstupné se zvyšuje)
VIP: 1500,- Kč
GOLD – ALL INCLUSIVE: 2500,- Kč

New

Zdroj: Live61
Publikoval: Redakcia GREGI.NET