New Age 14: 28. októbra v Šuranoch!

Po septembrovej rozlúčke s letom tu máme mesiac október a s ním automaticky aj ďalšia drumandbasová noc u nás v Šuranoch v Havana klube. Ako každú párty bolo opäť tažké vybrať vhodný dátum pre New Age, no po dlhších úvahách bol najdostupnejší 28 október čo sú domáci aj zrejme radi, pretože to bude také hodové tak čítajte ďalej aké hody sme nachystali pre nostalgický október ;).

Nakoľko ešte pretrváva babie leto, ale príjemne máme len cez deň tak je samozrejmosť, že akcia bude konať v našom známom útulnom klubíku. Okrem tradične silného zvuku a videoprojekcie od Vja HDCHE si organizátori prichystali aj pestrý line up, ktorý poprvý krát podporí opačné pohlavie a zároveň nám ukážu, že aj ony vedia čo znamená skratka ,,DJ.

New Age DJS

Ako hlavný hosť prijala pozvánku známa Djka zo susednej Českej republiky Im Cyber, ktorú ani moc predstavovať netreba, pretože jej sety už počuli ľudia skoro v každom klube na Slovensku a v Čechách. Im Cyber je známa svojským výberom trackov, vo svojich setoch preferuje dark, dark jungle s tvrdšími hard trackmi, ktoré mixuje zo ženskou krásou a ladnou prácou s gramofónmi, čo učarí nejednému poslucháčovi na party. Im Cyber je veľmi známa osobnosť susednej scény už dlhé roky a preto niet divu, že jej prischol titul ,,kráľovná čekého drumand bassu,,. Htala po bokoch hviezd ako Andy C, Ed Rush, Optical, Marky, Matrix, Klute, Kemal, Usual Suspects, Goldie, Total Science, Storm, Marcus Intalex, Lee a hlavnì Teebee, Photek a Future Prophecies, ktorích produkcia prirástla k tejto slečne k srdcu.

Ďalšou vzácnou návštevou nás poctila domáca Djka Dolyx, ktorá určite v ničom nezaostáva za jej českou kolegyňou. Dolyx reprezentuje starú známu Drumatique crew. Takže o kvalite niet pochýb, pretože patrí medzi špičku našich DJs. Niekedy jej sety dopåňa na akciách trubkár Remo s ktorým hráva nezabudnuteľné live shows. Po novom sa z Dolyx stala aj moderátorka prvej slovenskej dnb relácie Evolution,ktorá býva odvysielaná na Gluu tv. Takisto hráva na celom našom území a my sme radi, že sa spolu s ImCyber ukážu v jednu noc u nás na New Age párty.

Zo ženskej strany by sme line up mali vyplnení a prechádzame do druhej polovice, ktorá je už klasicky mužská záležitosť.

Poprvý krát nás svojou návštevou podporí chalan zo Zlatých Moraviec Dj Ideon, ktorý točil platne už ako 16 ročný. Niekedy v tej dobe sa dostal pod slovenskú cru, ktorá má názov ,,Spiral,, a mladého Dja si pod svoje krídla zobral otec cru Dj KUBO.Odvtedy už prešiel nejaký ten rôčik a s rokmi rástli aj skúsenosti za gramcami, čo je aj počuť aj vidieť, pretože pánko sa nudí točiť dve platne, a svoje mixy obohacuje hraním z troch deckov. S rokmi rástol aj vkus a v dnešnej dobe je v jeho setoch počut hlavne deepovejšie treky, ktoré dopåňa tanečnými a aj tvrdšími trackmi. Pred nedávnom sa Ideon dostal aj pod vydavateľstvo Darktide rec. LTD, čím sa stal ďalším oficiálnym bratom aj New Age a nás nesmierne teší, že spolu môžeme prezentovať tento SK sublabel anglického vydavateľstva BREAK9.

Samozrejme že to ešte nieje jedina návšteva, ktorá u nás bude poprvý krát.Na naše štrnáste pokračovanie sme si dovolili pozvať aj mcho Brusha z ,,Baťovky,, , ktorý vystupuje s chalanmi z Tridentu, popri ktorých warmupoval akciu LET IT ROLL na Slovensku. Ako sám vraví : ,,čím lepšia akcia tým lepší ja ,,. Tak je jasné ,že je klinček našich pozvaných hosťí.

A tým sa presúvame už k domácim páchateľom celého tohto harašenia v Šuranoch, ktorých predstavovať tak isto určite netreba, ale nedá sa nepovedať čo chystajú nakoľko aj úvod a záver párty sú viac ako dôležité a presne tento čas patrí domácej strave.

Začiatok bude patriť polovici čo sa okrem organizácii a budovania nejakej modernej hudobnej kultúry v tomto zabudnutom mestečku, prezentuje taktiež pod spomínaným DT. Nik iný ako dvojica LS3KE & SPLITFORCE, ktorý začnú party tým najtemnejším a najhlbším deepom, ktorý vás možno neroztancuje, ale je viac ako isté, že s pivkom v ruke sa Vám budú aspom tie zadky vrtieť. Odprezentuje sa opäť veľa nového materiálu od SK producentov pri ktorom samozrejme nebude vynechaný Darktide, ktorému pár dní po párty víde oficiálne prvý album s názvom ,,Man who walks on water,,.

New Age DJS

Akciu nám zakončí druhá polovica domoviny a to talentovaným Djom Selom, veľkému milovníkovy neuro štýlu čo má hranie v krvi, pretože okrem dnb hráva aj štýly ako dubstep, breakbeat, techhouse, ale samozrejme sme na DNB, táto veta slúži ako doplnková ☺. Selo sa venuje okrem hrania spolupráce s NEW AGE aj organizovaniu akcii BASEMENT v Strarej Pekárni(Nitra), ktorá hneď v premiére hostila Forbidden Society (CZ), COMPUTER ARTIST čo bolo na začiatok viac ako super a už sa nevieme dočkať pokračovania. Okrem Dnb sa v poslednej viac času venuje aj spomínaným sesterským štýlom a v ,,Havane,, rozbieha novú párty VIBES OF NIGHTS.

Nakoniec určite vrchol gradácie line upu bude DJ Kollmik, ktorý na napriek dôležitejším veciam, kôli ktorým je menej o ňom počut si nájde čas zahrať set ktorý Vás pekne dokončí a čistým svedomím odpravý na dlhú cestu domov alebo na ešte dlhšiu afterku.

Takže 28.10.2011 v Šuranoch New Age 14 s Djkami ImCyber & Dolyx večer o deviatej v Havane klube (pri Tescu) za primerané 3 eurá s kvalitným soundsystemom a s kvalitnou hudbou ;)

NEW AGE

Zdroj: New Age
Publikoval: Redakcia GREGI.NET