Neurofunkový meeting začiatkom septembra v Bratislave.

Po výbornom augustovom vydaní neurofunk dnb meetingu je pre milovníkov týchto lámaných beatov pripravené druhé pokračovanie s desiatkami kvalitných DJs!

Headlinerom akcie bude talentovaný producent Kutlo (Official)​, ktorému vyšli tracky na labeloch ako Mindtech, Ammunition, Future Funk, Modulate, Druid, Histeria či Cymbalism.

Za mixom uvidíte tiež dvojicu Opaque a Hoffman z Epic Bass, ktorých ste si zamilovali už minule vďaka ich energickým setom a line-up hlavného stageu doplní bratislavský heartbreaker Neutral spoločne s nováčikom Diffe. Na druhom stagei sa zas prestriedajú ostrieľaní vinyl lovers z Bratislavy: Špáni, D-High, Robx, M-cee a Fatsound.

Počas večera sa môžete tešiť na vaše obľúbené tracky od Spor, Audio, BSE, Dom & Roland, Mefjus, Apex, Cern, Dose, Cause 4 Concern, Calyx, Gridlok, Teebee, Optiv, The Upbeats, Ed Rush, Optical, Kemal, Konflict, Noisia, Mindscape, State of Mind, Jade, Unknown Error, Bad Company, Break …

Príďte začiatkom septembra načerpať nové sily vďaka nádielke neurofunkových beatov, ktoré budú celú noc odznievať na kalbe s názvom NEURO GATHERING.

Main stage: KUTLO – OPAQUE – HOFFMAN – NEUTRAL – DIFFE
Bar stage: VINYL JUNKIES DJS
Vstup 4 eur.
FB: https://www.facebook.com/events/801636256621018

neuro2

Zdroj: NuDance