Největší tuzemský elektronický festival, Let It Roll Open Air 2014, již tento pátek!

Již tento pátek se otevřou brány festivalového areálu letního Let It Roll Open Airu v Benešově. Na jedné z nejočekávanějších hudebních událostí tohoto léta, vystoupí přes 160 hudebních projektů z celého světa, doplněné o špičku české a slovenské drum&bassové scény. Návštěvníci se mohou těšit na unikátní areál, který svým originálním festivalovým designem překonává hranice současných bassmusic festivalů.

Přípravy největšího evropského drum&bassového festivalu Let It Roll Open Air 2014 vrcholí. O víkendu 1. a 2. srpna se areál v Benešově opět promění v největší centrum bassmusic ve střední Evropě. Dlouho očekávaný festival Let It Roll bude opět hostit světovou špičku elektronické scény, zejména zástupce drum&bassu, dubstepu a electra. Na osmi pódiích vystoupí přes 80 zahraničních producentů, které doplní zástupci české a slovenské drum&bassové scény.

Návštěvníci se mohou těšit na přední jména světové drum&bassové scény, jako je Netsky Live, který v současné době patří mezi nejžádanější live vystoupení elektronické hudby na světě. Dále na rakouskou dvojci Camo & Krooked a jejich premiéru live show Zeitgeist. Festival Let It Roll poctí svou návštěvou i ,,šéfové,, dvou největších d&b labelů současnosti, Tony Colman aka London Electricity (Hospital Records) a světová DJská jednička Andy C ( Ram Records), dále pak jeden z nejúspěšnějších producentů Wilkinson, legendy Ed Rush & Optical a mnoho dalších.

Organizátoři během celoročních festivalových příprav kladli velký důraz na vzhled a unikátní design celého areálu, který letos podstoupí, zatím největší proměnu v historii festivalu. Jedním z vrcholů festivalu bude monstrózní hlavní pódium, které je navrženo a postaveno na míru, jen na tento festivalový víkend. Celý kreativní proces, nové nápady a především spolupráce s desítkami umělců a architektů z celé České republiky se promítne snad do všech prvků, od vstupní brány až po hlavní podium. Téma letošního roční je spojeno s elektronikou a mělo by návštěvníka vtáhnout do světa, v němž žijí roboti po boku lidí.

headliners_LetItRoll2014

Festival Let It Roll Open Air 2014 si klade za cíl, umožnit všem fanouškům elektronické hudby prožít nezapomenutelný zážitek a vychutnat si festivalových víkend, plný energické hudby a skvělou atmosférou, kterou je tento festival v evropském měřítku jedinečný.

Letní festival se koná 1. až 3. srpna 2014 v Benešově, ve Středočeském kraji. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz za cenu 1500 Kč Kobalt / 1700 Kč Chrome (+poplatky prodejce). Lístky bude také možné zakoupit na místě festivalu, kde budou v prodeji i jednodenní vstupenky na sobotní večer.

Souhrn zveřejněných účinkujících: NETSKY LIVE!,ANDY C,CAMO & KROOKED Present ZEITGEIST!,WILKINSON,DIRTYPHONICS,ED RUSH & OPTICAL,LONDON ELEKTRICITY,TC,BLACK SUN EMPIRE,LOADSTAR, FRED V & GRAFIX, THE UPBEATS, METRIK, AYAH MARAR LIVE!,AUDIO,ICICLE,FAR TOO LOUD,NEOPHYTE, DC BREAKS,MEFJUS,NEONLIGHT, PROLIX,MAZTEK,KENNY KEN,FRANKEE,ETHERWOOD, A.SKILLZ,BAILEY,50,CARROT,DKS,THE,GREYS,A-SIDES,A.M.C,MACKY,GEE,JAYLINE,N.O.H.A.DJHIDDEN,PANDORUM,ALIENT,DONNY,C.A.2K,THE HARD WAY Live,MORTEM,DABS,RIDO,A-CRAY,FORBIDDEN SOCIETY,QO,PAUL SG,JAY ROME,HUNGRY BEATS,DFUNK,TWILIGHT & MILLA,SEBASTIANMORGENTAU,ALEGRIA,COMPLEX,SCOUNDREL & JJ,RIVALIZE,BROWN B,SCOPEX & ILLIST,PAYNE & JESTER,RFY,CRONICZ,THE SUSPECTS,PROMENADE, NCT, MC FLY DJ, SKUD, S KAY, MESSIAH, MC KRYPTOMEDIC, STATIK, MONNSTA, ADVERBLASTER, DIAZ SOTO, DINDE, RED BUSTA FLEX, FUNKSTA, LISHA MC, QANOK, KOOK, KATO, SEKTOR & SUBSEQUENT, WI, CYPOLIT, ONE WAY + čeští a slovenští top DJs.

lircz_leto2004_dvoustrana_web_vetsi

Zdroj: LiR