Nedeľný PIKNIK na zámku.

OZ Smoleničan v spolupráci s Rádiom Bunker Vás pozývajú v rámci cyklu *Smolenické kultúrne leto* na podujatie NEDEĽNÝ PIKNIK NA ZÁMKU. Aj tento rok sme pre Vás pripravili nedeľné popoludnie, ktoré Vám chceme spríjemniť zaujímavým programom pre všetky generácie, rôznymi sprievodnými aktivitami či kvalitnou gastronómiou.

Pre najmenších bude lákadlom Detské divadielko NEZÁBUDKA z Trnavy. Pripravené sú i tvorivé dielničky s maliarom, ako aj ukážky zo života stredovekých umení a remesiel, ktoré nám predstavia nadšenci z OZ Schatmansdorf z Častej.

Hudobný program je rozdelený do troch blokov. V prvom vystúpia s vlastnom tvorbou a jazzovými štandardami bratislavské duo Kristína Prekopova &Andrej Urminský, po nich sa predstaví trnavská bluesová legenda skupina SECOND BAND a hudobný blok uzavrie mlad8 trnavská funková formácia Eufória.

Tak ako v minulom roku aj teraz v priestore nádvoria nájdete BURZU KNÍH s veľkým výberom titulov a žánrov, či pekné a užitočné veci od lokálnych výrobcov sústredených v HANDMADE zóne.

Program:
14:00 Úvod akcie
14:00 – 14:30   1.predstavenia divadielka pre deti NEZÁBUDKA/Medovníková chalúpka/
14:30 – 16:00 Kristína Prekopová & Andrej Urminský /jazz/
16:00 – 16:30   2. predstavenia divadielka pre deti NEZÁBUDKA /Červená čiapočka/
16:30 – 18:00   Second Band /blues/
18:30 – 20:00   EUFORIA /funky/
BONUS: Graeme Mark /írsky pesničkár/

***V PRIPADE NEPRIAZNIVÉHO POČASIA SA AKCIA RUŠÍ***

Tešíme sa na Vás:)
—————————————————————
Časť výťažku z akcie venujeme pre malú Emku Krajčírovú zo Sekúl, ktorá je od narodenia ťažko zdravotne postihnutá.

FB 2

Zdroj: OZ Smolenican & Radio Bunker