Návrat Wilsonicu si nenechá ujsť ani Henrik Schwarz!

Jeden z najžiadanejších houseových producentov súčasnosti dá šancu na repete všetkým, ktorí zmeškali jeho nezabudnuteľný set na ostatnej verzii festivalu v roku 2009. Urbánna garden párty s klubovou atmosférou je naplánovaná na 15-16. júna do priestorov Design Factory Garden v Bratislave.

Henrik Schwarz sa vo svojich aktivitách nikdy príliš neobmedzoval. Aj vďaka tomu dnes patrí medzi najvšestrannejšie postavy na medzinárodnej scéne. Už keď začínal ako DJ v lokálnych kluboch, hrával všetko od rapu cez soul, jazz až po techno v detroitskom strihu. Po tom, čo vyštudoval grafický design, sa presťahoval do Berlína a zvyšok je históriou.

Po hlave sa vrhol do hudobnej produkcie, založil label Sunday Music a vyprodukoval niekoľko klubových hitov, ktorým sa dostalo bohatej pozornosti od ľudí ako Gilles Peterson. Bol pozvaný namixovať svoj diel do kultovej série DJ Kicks na značke !K7 a postupne sa jeho live act stal jedným z najžiadanejších na svete.

Jeho spoločný album so svetoznámym jazzovým virtuózom Bugge Wesseltoftom prepojil svety jazzu, soulu a techna, a preniesol jeho hudbu z undergroundových klubov až do „London’s Royal Festival Hall“. Navyše sa venuje aj vývíjaniu hudobného softwaru. Pod záštitou firmy Ableton v roku 2010 vypustil na svet softwarový plugin “Schwarzonator”, ktorý elektronickým hudobníkom pomáha v štúdiu i počas živej performance vytvárať komplexné harmonické štruktúry.

Henrik Schwarz je skrátka pán DJ a producent.

Wilsonic Festival
15-16 Jun 2012
Design Factory Garden
Bratislava
– limitovaná kapacita
– prvá séria dvojdňových permanentiek za 29 €
– predpredaj : www.tixy.sk

Wilsonic 2012

Zdroj: Wilsonic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET