Návrat v plné síle, úderné duo The Score znovu v Praze.

Na tenhle návrat se obzvláště těšíme. Minulý koncert newyorské dvojice The Score ve vyprodaném klubu Roxy byl strhující – a my si ho teď zopakujeme. Nebude to ale jen tak, Eddie Anthony a Edan Dover totiž přivezou zbrusu nové album Carry On. Koncert proběhne 14. února 2021 v klubu Roxy, vstupenky (590 Kč) jsou právě v prodeji na Fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

The Score se katapultovali do čela současného pop-rocku díky svému pulzujícímu hudebnímu stylu a nadčasovým nápadům zabalených do úderných refrénů plných motivačních sloganů. V Los Angeles usazení Eddie Anthony (zpěv, kytara) a Edan Dover (klávesy, produkce) oživují pojetí aktuálních rockových kapel, jako to dělají  i jejich oblíbení Imagine Dragons nebo X Ambassadors, přesto si ponechávají osobitý autorský přístup. Jejich průlomová hitovka Unstoppable s více než dvěma miliardami streamů se objevila na soundtracku k filmu Power Rangers i v několika mezinárodních reklamách pro světovou pokerovou sérii, britský obchodní dům či automobilku.

V roce 2017 zabodovali debutovým albem Atlas, jeho pokračování Carry On vyjde už 28. srpna a kromě skladby s hostujícím rapperem a zpěvákem Blackbearem na něj lákají aktuálním singlem All of Me s hostujícím s Travisem Barkerem, bubeníkem Blink 182. „Od vydání průlomového singlu Unstoppable se náš zvuk hodně vyvinul. V té době jsme se snažili teprve přijít na to, jakou kapelou chce být. Postupem času jsme upustili od samplování a začali si většinu nástrojů nahrávat sami. Naše nové album je tak oproti tomu minulému hodně ovlivněné koncertováním a energií, kterou cítíme na pódiích,“ prozradili muzikanti pro magazín Atwood.  

Zdroj: TS