Natália Hatalová prichádza s novinkou Chcem. Má povzbudiť ľudí v tejto pandemickej dobe.

Krásna a talentovaná speváčka s nádherným zamatovým hlasom Natália Hatalová sa ozýva po dlhšom čas. Popri mamičkovských povinnostiach si odskočila do nahrávacieho štúdia a fanúšikov potešila novinkou Chcem. Skladba ich má povzbudiť. Empatická Natália si totiž uvedomuje, že v týchto časoch môže na hocikoho spadnúť splín, no ona odkazuje – netreba sa vzdávať!  Rezká novinka dostala aj klip, v ktorom mladá umelkyňa žiari v celej svojej kráse!

Natália Hatalová si takmer dva roky užívala predovšetkým krásy spojené s materstvom, no teraz sa vracia v plnej kráse! Predstavuje novinku Chcem, ktorú si sama otextovala. Singel vznikol dávnejšie, no aktuálne podľa Natálie dozrel čas na jeho zverejnenie.

„Text je o tom, aby človek prijal prekážky s tým, že ho posúvajú ďalej. Netreba sa vzdávať, ale práve naopak, chcieť byť silný a čeliť všetkému, čo príde. Asi všetci prežívame v rámci pandémie náročné časy. Nič nie je ako bolo a prídu dni, keď to na nás môže doľahnúť. Pieseň Chcem vznikla ešte pred dvoma rokmi a dozrela vo mne aj vďaka aktuálnej situácii. Je mi jasné, že text nie je úplne jednoznačný, ale viem, že každý v ňom nájde to svoje. Svoj príbeh, svoju túžbu,“ vysvetľuje Natália Hatalová.

Hudbu k pesničke zložil Andrej Mutňanský, master dodal Randy Gnepa.

„Andreja poznám už roky, sledujem jeho tvorbu, keďže je sám spevákom. O spolupráci sme sa rozprávali už dlhšie. Prvá prišla hudba a nálada pesničky ma ťahala napísať niečo týmto smerom. Veselé bolo, že som dva mesiace mala v hlave, že to bude po anglicky a v priebehu jedného večera sa to celé zmenilo. Potom sme už len pesničku nahrali a doladili celkový aranž,“ dodáva Natália.

Pesnička má aj klip. O kameru sa postaral Jozef Antálek, o svetlá Tomáš Majláth, krásny styling Natálii urobil Patrik Haaz, make up Adam Riotrox a vlasy Feri Racskó. Fotila Barbora Baluchová.

„Nakrúcane klipu bola veľká radosť. Rada spolupracujem s ľuďmi, ktorých poznám aj mimo kamery. Sú pre mňa dobrými priateľmi aj v bežnom živote. Pôvodný plán bol nakrútiť niečo aktuálne v rámci situácie, ktorú všetci prežívame. Ale napokon som nechcela vážnejšiu myšlienku potvrdiť ešte emočnejším klipom a tak som sa rozhodla, že to trochu odľahčíme. Vytvorili sme scénu fotenia, kde backstage je stage. Klipom ukazujeme pozlátko, ktoré zmizne v momente ako sa svetlá zhasnú,“uzatvára Natália Hatalová.

Natáliu môžete sledovať aj na sociálnych sieťach:
https://www.instagram.com/nataliahatalovaofficial/
https://www.facebook.com/NataliaHatalovaofficial

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE