Najväčšie diamanty opäť na Slovensku!

V Bratislave v priestoroch showroomu Diamonds International Corporation na Ventúrskej ul. 3 je sprístupnená v dňoch 29.10 až 8.11. najväčšia výstava diamantov. Jedinečnosť výstavy spočíva v množstve a kvalite voľných diamantov vo veľkosti od 1 karátu až po najväčší 12,04 karátový kameň. Nebudú chýbať ani luxusné briliantové šperky a škála jedinečných farebných diamantov.

„Diamant je nielen krásnym produktom prírody, ale tiež alternatívny investičný nástroj. Našim cieľom je priblížiť ľuďom diamant ako vhodný prostriedok na investície a ukázať širokej verejnosti krásu a nadčasovosť diamantových šperkov. Na Slovensko sme priniesli 320 investičných diamantov v rôznych veľkostiach od 1 karátu až po12 karátový. Výstava zaplní celý showroom a niekoľko veľkých trezorov, nič menej celé bohatstvo je v podstate koncentrované v rádovo 1000 karátoch diamantovej hmoty, čo predstavuje 200 g najkoncentrovanejšieho bohatstva tejto planéty. Slovami gemológa je to 200 g uhlíka v najčistejšej podobe,“ povedal generálny riaditeľ D.I.C. a.s. Ing. Přemysl Synek. Celková hodnota vystavených diamantov aj so šperkami dosahuje hodnotu 20 miliónov eur. Unikátne sú aj farebné diamanty v rôznych tvaroch a výbrusoch.

Záujemcovia môžu diamanty na výstave nielen obdivovať, ale aj zakúpiť. Počas výstavy čaká pre záujemcov špeciálna zľava na briliantové šperky. Po Bratislave sa diamantovou výstavou budú môcť nadchnúť aj v Prahe a následne v Karlových Varoch, Varšave, kam sa expozícia presunie.

Výstava bude sprístupnená v showroome Diamonds International Corporation na Ventúrskej ul. 3 v Bratislave pre verejnosť v dňoch 29. 10. až 8.11. vždy od 11.00 do 19.00.

Zdroj: Katarína  Petrenko
Publikoval: Redakcia GREGI.NET