Najväčšia nádej klubovej scény sa predstaví v Bandzone Showcase!

Osm talentovaných kapel, které stojí na startovní čáře své kariéry, se v prosinci představí na čtvrtém ročníku Bandzone Showcase v pražském Rock Café.

6. 11. 2012, Praha – Showcase je hudební formát, jehož smyslem je představit mladé talentované interprety a kapely lidem z branže, kteří je mohou v jejich cestě za úspěchem posunout dál.

V zahraničí jde o poměrně běžný koncept, který využívají především hudební vydavatelství a bookingové agentury k tomu, aby médiím ukázaly své nové koně. Někdy mohou za podobnou akcí stát i subjekty, které se snaží pomáhat hudební scéně a sami o sobě s žádnou z kapel přímo nespolupracují. Mají ale dobré kontakty a dokáží muzikanty propojit se správnými lidmi hned na začátku jejich kariéry.

U nás může být takovým odrazovým můstkem pro kapely Bandzone Showcase. Letošní ročník se uskuteční 7. prosince 2012 v pražském Rock Café. Na jednom podiu se během čtyř hodin vystřídá osm nejzajímavějších doposud neobjevených kapel české klubové scény dle serveru Bandzone.cz.

V minulosti Showcase pomohl kapelám The Pooh, kteří si následně zahráli na pražské zastávce punk-rockových Green Day nebo Hentai Corporation, kteří vystoupili jako host na koncertě kytaristy Slashe. Další kapely, kterým Bandzone Showcase otevřel dveře do české klubové i festivalové scény, jsou například Bags, Momma Knows Best, Dirty Blondes, Segment, Wild Tides nebo Killerpanda.

Bandzone Showcase 2012
7. prosince 2012
Rock Café, Praha
https://bandzone.cz/https://youtu.be/OpeL7J7Iklo

https://www.facebook.com/events/457036757667704/

Zdroj: Bandzone.cz