NAJVÄČŠIA DNB INDOOR UDALOSŤ NA SLOVENSKU LET IT ROLL WINTER SLOVAKIA 2017 JE ZA ROHOM!

Už sobotu 18. novembra 2017 sa uskutoční slovenské vydanie zimného drum&bass festivalu Let It Roll Winter Slovakia a to až na 4 pódiách.

Tentokrát sa na hlavný stage vracia legendárny label Blackout, druhý stage bude zameraný na stále viac obľúbený jump-up & jungle, na treťom sa zatrasie zem v podaní Methlab DJ´s a štvrtý – vonkajší stan bude zasvätený jemnej odnoži DnB a to značke Signall_Fm.

Miestom konania je už tradične v krásnej Rafinery Gallery Bratislava, ktorá ponúka naozaj jedinečné industriálne priestory. Line-Up opäť prekonáva rekordy nie len v počte zahraničných headlinerov, ale prinesie aj veľké premiéry pre slovenské publikum. 

Blackout stage

Na miesto činu sa vracia legendárne zoskupenie BLACK SUN EMPIRE z Holanska, ktorých asi ani netreba predstavovať žiadnemu fanúšikovi zlomených beatov. “Black Suni” patria medzi TOP špičku v drum and bassovom svete, ktorá už naozaj mnoho rokov diktuje a svojim typickým zvukom má stále čo povedať. Majú za sebou 7 študiových albumov, množstvo singlov a remixov, a ich label Blackout slaví v posledných rokoch veľký úspech. Vystúpenie bude súčasťou ich “The Wrong Room” album tour, takže sa máme naozaj na čo tešiť. 

BLACKOUT  je špeciálna noc organizovaná priamo členmi BSE, na ktorú pozývajú výhradne len kvalitných hostí so zvukom im blízkym. Na ich Slovenskú “noc” si prizvali svojho hudobného kolegu PYTHIUSA, mladého talenta, ktorý so svojou produkciou vystrelil rýchlosťou svetla, alebo obľúbeného kanaďana zo stáje RAM Records – René Lavice, ktorý sa svojim zvukom veľmi odlišuje od ostatných a jeho show bude naozaj niečo špeciálne.

Ďalším ťahúňom bude CURRENT VALUE, ktorý premiérovo prvýkrát predstaví na Slovensku jeho nový koncept CVAV (Current Value Audio Visual Mechanism) – špeciálnu audio-vizuálnu show, ktorá nás ešte viac pohltí do jedinečnej atmosféry, ktorú dokáže vytvoriť práve Current Value s jeho surovým a dynamickým soundom.

Celej tejto paráde budú sekundovať hlavné postavy materinského Let It Rollu – Suki & Bifidus Aktif. Za slovensko vystúpi promotér Kato, výborný producent Dephzac alebo deepová Ke3n.

JUMP-UP & JUNGLE STAGE

Na tomto unikátnej stagi vystúpi aktuálne najvýraznejšia formácia na svetovej jump-upovej scéne, jedinečná crew menom SASASAS, ktorá sa predstaví na Slovensku absolútne prvýkrát! Do Bratislavy tak pricestuje DJ Phantasy, ktorého budú sprevádzať legendární MC´s ako: Skibadee, Harry Shotta a Shabba D. Asi nemusíme spomínať, že na tomto pódiu to bude riadna divočina, a určite by ste si tento jedinečný zážitok nemali nechať ujsť!

Hlavným zástupcom junglu na tomto stagi budú ti najpovolanejší. Priamo z Londýna sa do Bratislavy rútia pionieri jungle music, RAGGA TWINS.. Dvaja talentovaní bratia sa začiatkom 90-tych rokov dostali k elektronickej tanečnej hudbe, do ktorej priniesli veľký vplyv z reggae, z ktorej sa postupne vyformoval hudobný štýl Jungle, aký poznáme dnes. Spolupracovali napríklad s drum and bassovým triom Aquasky alebo so svetoznámym Skrillexom, kde na jeho debutovom albume prispeli dvoma trackmi, „All is Fair in Love and Brostep“ a „Ragga Bomb“, ktorého videoklip videlo už takmer 90 miliónov ľudí!

Slovenský support nebude samozrejme pozadu. Predstaví sa jeden z najtalentovanejších producentov MATZET spoločne s Jimmym Dangerom, nemecký D-high, oblúbený DCKDST s vokalistkou Mila_mila 207, otec Kato, ktorého bude sprevádzať hrou na djembe Fifilip, ďalej Bassing, Dr. White alebo Kaško.

METHLAB stage

Vyznavači tvrdšej odnože DnB si tiež prídu na svoje. Treti stage ovládne neurofunkový label Methlab, ktorý bol vyhlásený za najlepší nový label v drum and bassovom svete.

Na tomto pódiu sa predstaví ultra talentovaný producent zo Sarajeva – BILLAIN, ktorý vďaka svojmu prepracovanému zvuku spolupracuje aj na filmových, dokumentárných a reklamných projektoch. Sekundovať mu bude jeho kolega DISPROVEe, talentovaný producent s unikátným neuro podpisom.

Ďalej jeden zo zakladaťelov tohto labelu BROKEN NOTE, ktorý vystúpi namiesto avizovaného Allied, geniálne manželské duo RAWTEKK , a zakladateľ labelu ML DJ. Celú tuto parádu bude svojim prejavom “komentovať” skvelý MC Kryptomedic

Na tejto stagi sa predstaví aj česká Kan-jacca v b2b setu s Beaty, rezidentní Methlab DJ´s, IIITridenťáci: Ramirez alebo Tysmo.

SIGNALL_FM stage

Vonkajší stage sa bude niesť v rytme krásneho liquid funku – jemnejšej odnože DnB. Na tomto stagei sa predstaví úžasné duo POLA & BRYSON, ktoré sa do podvedomia dostalo vďaka velkým hudobným pokrokom a jedinečnému melodickému drum and bassu, ktorý vniesli do elektronickej hudby.

Supportovať ich bude Beör, Kavva, Paplon & Fifilip, Necro & Presenta, Danny Hell, Conect alebo Slofi.

Ako už je na týchto halovkách od IIITrident agentúry zvykom, táto párty bude ozvučená jedným z najkvalitnejších soundsystémov na elektronickú hudbu Funktion-One, samozrejme v kombinácii s prvotriednymi svetlami a vizualizáciami podčiarknutými “robotickými” LIR dekoráciami.

Okrem hudobných hviezd budú na LET IT ROLL Winter Slovakia headlineri aj vo forme super akciových drinkov. Miešané nápoje v príznačných názvoch budú však „vystupovať“ za skvelú cenu iba do 22:00 :) Pre návštevníkov bude pripravený špeciálny fotokútik,  alebo obľúbená aktivita: párty make-up, vďaka ktorému môžeš aj ty vyčnievať za davu – to všetko samozrejme ZADARMO :-)

Vstupenky na LET IT ROLL WINTER Slovakia sú v predaji v sieti ticketportal (TU) alebo u partnerských predajcov a v kamenných obchodoch. Viac info na: www.letitroll.sk

LET IT ROLL WINTER SLOVAKIA
18. november 2017, Refinery Gallery Bratislava

► VSTUPENKY: https://bit.ly/LiR-W-SK-2017-TICKETS
► FB UDALOSŤ: www.fb.com/events/114685112544443

Zdroj: TS