Najväčší tanečný festival Let It Roll je predo dvermi!

Už tento víkend 22.-23. Júna sa odohrá druhý ročník tanečného festivalu Let It Roll, ktorý je jedinečný v rámci svojej koncepcie i rozsahu. Areál rekreačného strediska Duchonka bude opäť hostiť tie najväčšie mená zo súčasnej svetovej a domácej elektronickej scény.


Hviezdy ako Dirtyphonics live, Ltj Bukem & MC Moose, Dj Friction, Ed Rush, Aphrodite, Brookes Brothers, Donny, Katharsys či Fred V & Grafix budú zárukou hudobného zážitku tentoraz skutočne vysokej úrovne. Finálne predstavený line-up ponúka naozaj početnú škálu interpretov. Celkovo tu vystúpi vyše 60 účinkujúcich z 8 krajín sveta. Popri dvoch hlavných pódiách je navyše pripravený aj špeciálny charitatívny stage, ktorý okrem verejnej zbierky pre detské domovy, ponúkne aj možnosť prevažne začínajúcim djom po prvý krát vystúpiť pred početným publikom. 




Let It Roll – najväčší drum and bass festival v strednej Európe už minulý rok dokázal, že je vskutku veľkolepým zahájením festivalovej sezóny a určite nesklame fanúšikov ani tento krát. Prostredie v tesnej blízkosti vodnej nádrže, v spojení s kvalitnými djskými vystúpeniami je nesporne opäť vysokou zárukou na výborné tanečné podujatie.


Dvojdňové vstupenky na festival Let It Roll open air Slovakia zakúpite v sieti Ticketportal za aktuálnu cenu 24,90€. K dispozícii sú aj VIP vstupenky, prinášajúce ich majiteľom množstvo extra zaujímavých výhod. Cena VIP vstupenky je 33,90 €. Viac informácii o festivale nájdete na oficiálnom webe www.letitroll.sk



LiR


Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET