Najtvorivejšia hračka na svete prichádza na Slovensko!

Predstavte si hračku, s ktorou sa rovnako dokonale zahrajú deti aj dospelí. Skladací systém, ktorý rozvíja tvorivosť, fantáziu a ekologické myslenie. Predstavujeme vám svetový hit v oblasti tvorivých a ekologických hračiek – MAKEDO.

Prečo je MAKEDO skvelé?

Vezmite spolu s vašimi deťmi do rúk niekoľko škatúľ, starú tkaninu či látku, gombíky, tetrapakovú nádobu a umelohmotnú fľašu z minerálky, pridajte k tomu MAKEDO a začnú sa diať divy. Tam, kde ešte pred chvíľou bola obyčajná škatuľa, je zrazu lietadlo, kôň, robot, raketa či bláznivý karnevalový kostým. Na oživenie fantázie stačí jediná vec – MAKEDO.

MAKEDO je horúci hit medzi tvorivými a ekologickými hračkami z troch dôvodov: je úžasne tvorivé, spoločenské a eko friendly. Je tiež celosvetovo oceňované odborníkmi. Napríklad len nedávno MAKEDO získalo Dr. Toy’s Best Green Toy Award 2012.

Čo vlastne je MAKEDO?

Ide o originálnu sadu nástrojov, ktorá umožní vám a vašim deťom (od 5 rokov vyššie) premeniť bežný recyklovateľný materiál z domácnosti na fantastické kreácie či hračky. S MAKEDO tieto materiály môžete rýchlo a bezpečne rezať, prepichovať, spájať a tvoriť bez toho, aby ste si zašpinili či dolepili izbu.

MAKEDO obsahuje tri základné prvky:
– viacnásobne použiteľnú spojku na spájanie;
– uzamykateľný pánt pre pripojenie alebo pohyb častí (napr. dvierka) a
– praktickú bezpečnú pílku, ktorá deťom umožní deliť a prepichovať rôzny materiál.

Pre vašu lepšiu predstavu si pozrite toto krátke video:

https://youtu.be/TSR6-qLJWq0

Z akých druhov MAKEDO si môžete vybrať?

Na výber máte z 3 obsahovo rozdielnych sád MAKEDO:
– 2 zvieratká v jednom pohári
pre najmenšie deti (od 4 rokov)
– Freeplay – Tvorivosť bez hraníc
: 3 balenia s rôznym počtom súčiastok pre vlastnú tvorivosť,
– Find & Make – Kreativita bez hraníc
: 12 tematických balení s podrobným návodom (robot, kvety, lietadlo, slon, obchod, raketa a ďalšie).

Teraz v rámci špeciálnej vianočnej akcie môžete získať zdarma megabalenie MAKEDO so súčiastkami až pre 10 ľudí. Stačí si zakúpiť ľubovoľné MAKEDO na www.makedo.sk, prihlásiť sa na niektorú z našich stránok na sociálnych sieťach a ste automaticky zaradení do losovania. Viac o súťaži tu: https://makedo.sk/sutaz.php

Pozývame vás a vaše deti vyskúšať si MAKEDO aj priamo na tvorivý workshop na zimnom URBAN MARKETe v Bratislave: https://www.facebook.com/events/244738055654972/

Doprajte svojim deťom tvorivé Vianoce plné nápadov a fantázie.

www.makedo.sk
www.facebook.com/makedo.sk
www.twitter.com/makedo_sk

Zdroj: Makedo