Najpopulárnejšia česká kapela MIRAI štartuje o mesiac slovenské turné, pre fanúšikov pripravila špeciálne prekvapenie!

Najúspešnejšia česká skupina MIRAI štartuje o mesiac slovenské turné! Sympatickí hudobníci sa po roku vracajú do našich klubov a tešia sa na slovenčinu aj slovenské dievčatá. Nenechajte si ujsť hity Když nemůžeš přidej, Vedle tebe usínam, Chci tančit, ale aj novinky z nového albumu na piatich koncertoch v Bratislave, Trenčíne, Žiline, Košiciach a Nitre. Na minuloročnom turné zaspievali Je to vo hviezdach od Paľa Haberu a aj tentokrát si pripravili slovenské prekvapenie!

Miláčikovia publika, čerství držitelia strieborného Českého Slávika a aktuálne najpopulárnejšia česká hudobná formácia! To je kapela MIRAI, ktorá sa po vypredanom halovom turné ARENA TOUR zakončeným už treťou O2 arénou, rozhodla po roku vrátiť na Slovensko. Obľúbená štvorica z Frýdku-Místku aktuálne pracuje na novom albume, z ktorého doteraz zverejnili single Dopis, Summer love, All night long a Nespíš.

„Vždy sme hrali takmer bezvýhradne v Česku a v poslednom čase veľké štadióny, to bol náš sen. Zároveň to ale znamenalo, že sme sa zamerali na  obrovské koncerty a nezahrali sme si kluby alebo iné menšie priestory. Vždy potom tak trochu chcete, čo nemáte. A kluby sú niečo, na čom sme vyrástli a kde sme začali. Naozaj veľmi sa tešíme na slovenské turné. Bude to intímny a  intenzívny zážitok, ako sa patrí. Myslím si totiž, že ta intenzita z klubov je nenahraditeľná. Keby som sa mal rozhodnúť, či pôjdem na koncert svojej obľúbenej kapely do klubu alebo do Wembley, tak si jednoznačne vyberiem klub,“ prezradil líder kapely Mirai Navrátil.

Štvorica Mirai Navrátil, Šimon Bíly, Tomáš Javůrek a Michal Stulík teraz skúšajú a vymýšľajú nadupaný playlist. Aktuálne sa chystajú programovať svetlá a scénu.

„Zahráme songy z nového pripravovaného albumu. Neradi sa opakujeme a na každé turné chystáme úplne novú show a playlist. Ono to potom viac baví aj nás. A neviem si predstaviť, že by sme nezahrali naše najväčšie hity. I keď to, čo je hit v Česku, nemusí platiť na Slovensku, takže k tomu pristupujeme trochu inak. Na minuloročnom turné sme zahrali Je to vo hviezdach od Paľa Haberu a aj tentokrát máme vymyslené slovenské prekvapenie. To ale neprezradím, príďte a uvidíte,“ s úsmevom pozýva Mirai Navrátil.

Na turné si MIRAI prinesú špeciálne svetlá a show. V kluboch však vynikne energia kapely, ktorú odovzdajú svojim slovenským fanúšikom.

„Tešíme sa na slovenčinu, slovenské dievčatá a pocit, že dobývate tam, kde nie ste vlastne hviezdy ako u nás doma. Je to taký návrat späť na zem a to nás hrozne baví. Napríklad minulý rok v Košiciach sme v jednom punkovom klube dohrali a oni to tam potom prestavali na „hospodu“. A prišli „štamgasti“ a my sme tam s nimi sedeli. Nikto neriešil, či sme kapela, či sme slávni alebo či sa neodfotíme. Bol to príjemný pocit slobody,“ konštatuje Mirai.

Nenechajte si ujsť populárnu skupinu MIRAI na ich slovenskom turné od Bratislavy až po Košice. Vstupenky si môžete kúpiť tu: https://vstupenky.miraimusic.sk/

MIRAI sLOVEnsko TOUR 2024
23.3. 2024 Bratislava – Majestic Music Club
5.4. 2024 Trenčín – Piano Club
6.4. 2024 Žilina – Dom Odborov
11.4. 2024 Košice – Kulturpark
12.4. 2024 Nitra – PKO Nitra

Všetky informácie o MIRAI tu:
www.miraimusic.cz
www.instagram.com/miraimusic/
www.facebook.com/kapelamirai/
www.tiktok.com/@miraimusic

Zdroj: NK Factory