Najkrajším mužom Slovenska sa stal Tomáš Benko, šerpu Mistrovi odovzdal Jozef Oklamčák!  

Slovensko má nového Mistra! Najkrajším mužom našej krajiny sa stal 30-ročný Tomáš Benko. Šarmantnému športovcovi a účastníkovi show Survivor odovzdal šerpu riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák. Odborník na krásu spolu s dizajnérom Jozefom Grondžákom a fotografom Radoslavom Oreničom majú za sebou náročný výber. Všetky ich požiadavky splnil Tomáš Benko, ktorému prišiel zablahoželať aj úspešný Mister z roku 2012 Ján Haraslin.

Výber kandidátov na súťaž Mister Slovensko sa od korona krízy koná v online režime. Tento rok sa vyberalo z 18-tich kandidátov, ktorí sa nazbierali počas celého roka.

„Tip na Mistra som dostal od fotografa Radoslava Oreniča a potom som si ho potvrdil aj u dizajnéra Jožka Grondžáka. Mali sme viacero tipov, ale po prvom stretnutí s Tomášom Benkom som si bol istý, že toto je Mister pre rok 2023. Tomáš bude reprezentovať Slovenské republiku na svetovej súťaži Mister Supranational 2023. Verím, že bude úspešný, pretože je jedným z mála Mistrov, ktorému nemusím povedať usmievaj sa, on sa proste teší zo života,“ vysvetľuje riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák.

Novým Mistrom sa stal 30-ročný Tomáš Benko, ktorý pochádza zo Žiliny. Meria 187 centimetrov a je dlhoročným športovcom. Hrával dlhé roky hokej a dokonca  súťažil v markizáckej reality show Survivor.

„Cítim sa naozaj skvelo, nikdy v živote som niečo takéto nečakal. Nikdy som si nemyslel, že budem reprezentovať Slovensko práve v súťaži krásy. Ako bývalý športovec som si myslel, že to bude skôr v oblasti športu. Na svetovú súťaž sa budem pripravovať, v modelingu som nováčik a musím sa teda veľa naučiť. S angličtinou nemám problém, pretože pracujem v zahraničí a tam je to nutnosť,“ hovorí s úsmevom Tomáš Benko.

Šerpu novému Mistrovi odovzdal riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák, ktorý je majiteľom licencie pre Slovenskú republiku. Na ošerpovaní nechýbal ani módny dizajnér Jozef Grondžák, ktorý Mistrov roky oblieka.

„Podľa mňa je Tomáš skvelá voľba, ktorá sa nám podarila. Mister musí byť sympatický a musí mať charizmu. Mal by byť spoločenský a na súťaži si vytvoriť nové vzťahy a spoznať tam ľudí z rôznych krajín sveta. Obliekať pánov do súťaže Mister Slovenskej republiky je pre mňa vždy veľká česť. S agentúrou Oklamčák production a fotografom Radoslavom Oreničom spolupracujem už niekoľko rokov. Takže aj teraz na súťaž pripravím styling na galavečer aj na ostatné disciplíny súťaže,“ vysvetľuje Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE.

Špecialistom na fotenie Mistrov je slovenský profesionálny fotograf Radoslav Orenič, ktorý nafotil všetkých najkrajších mužov našej krajiny. Zablahoželať novému Mistrovi prišiel aj jeden z nich, a to Mister z roku 2012 Ján Haraslin.

„Súťaž mi otvorila dvere do sveta modelingu, nazbieral som veľa nových kontaktov. Modelingom som sa potom dlhé roky živil, cestoval som po svete a mal som veľa zaujímavých zážitkov. Blahoželám Tomášovi a želám mu veľa úspechov. Nech sa mu darí a nech si to užíva,“ zaželal úspešný Mister 2012 Ján Haraslin.

Všetky informácie nájdete na: https://www.instagram.com/misterslovakrepublic/

Zdroj: NK Factory
Foto: Radoslav Orenič