Najefektnejší koncert roka! Charizmatický Till Lindemann vystúpi v Bratislave 24. novembra!

Fanúšikovia sa konečne dočkali! Industriálny metalový génius a spevák skupiny Rammstein Till Lindemann na jeseň vyráža na sólové turné! Pre pandémiu viackrát odkladaný koncert odpáli 24. novembra 2023 v Incheba Expo Aréne. Jeho strhujúca a mládeži do 18 rokov neprístupná show zahŕňa experimentálne a nekonvenčné hudobné nápady, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty. Nenechajte si ujsť prvé sólové vystúpenie Tilla Lindemanna na Slovensku!

Kontroverzný frontman nemeckej kapely Rammstein Till Lindemann oslávil len nedávno životné jubileum. Okrem toho, že patrí k talentovaným hudobníkom, bol v mladosti juniorským vicemajstrom Európy v plávaní. Dnes je 60-nik Lindemann spevákom, básnikom, provokujúcim textárom, občasným hercom a aj kvalifikovaným pyrotechnikom. Fascinujúce efekty, brutálne kostýmy, ale najmä jedinečnú hudbu prinesie 24. novembra 2023 aj do Bratislavy.

Charizmatický nemecký umelec naplánoval na tohtoročné európske turné 24 vystúpení v 13-tich krajinách. Fanúšikovia sa môžu tešiť na nové piesne, špeciálne úpravy hitov aj fascinujúce videoprojekcie. Nebudú chýbať skladby Ich hasse Kinder. Steh’ Auf, Platz Eins alebo Praise Abort. Talentovaný hudobník celosvetovo známy silnými textami inscenuje naživo svoje skladby dramaticky a provokatívne. Preto je jeho show prístupná len dospelým od 18 rokov.

Till Lindemann je nielen talentovaný hudobník, je to fenomén. Jeho koncerty sú pôsobivé ako erupcia sopky. Milióny fanúšikov po celom svete sú nadšené jeho charizmou, umením a hrubou energiou. Príďte si navodiť husiu kožu a zažite naživo jedného z najlepších frontmanov svetového rocku.

Organizátor podujatia spoločnosť Ticketmedia s.r.o. upozorňuje, že koncert je určený osobám 18+. Zakúpené vstupenky na pôvodný termín zostávajú v platnosti. Vstupenky sú v predaji na:

22.11.2023 Praha – https://www.ticketportal.cz/event/TILL-LINDEMANN
24.11.2023 Bratislava – https://ticketmedia.sk/performance/952/TILL-LINDEMANN

Zdroj: NK Factory