Nahota je prvou lastovičkou hudobného projektu ARS club zo Spiša.

Nový hudobný projekt ARS club zo Spiša sa púšťa do neprebádaných vôd a koketuje s rôznymi žánrami a umelcami. Prvou novinkou tohto zoskupenia je skladba Nahota a je výsledkom spolupráce dvoch členov projektu – Taupo Braf a Nano, ktorý sa postaral aj o produkciu.

Nahota otvára dvere do ich duše a nebojí sa priznať, že sú zraniteľní. Atmosféra skladby korešponduje s ich lyrickou výpoveďou, ktorú sami považujú za ich osobný experiment rovnako tak, ako celý projekt, v ktorom sa neboja žánrovej rozmanitosti. Klip sa opiera o jednoduché obrazy postáv, ktoré hrajú svoju rolu pred zatiahnutou oponou. Klip a postprodukciu si členovia realizovali vo vlastnej réžii v spolupráci s tímom z Newill Media Agency.

„Skladba hovorí o nás, ako o ľuďoch, ktorí sa snažia podávať svoje myšlienky, častokrát osobné názory a príbehy, pričom sa v podstate duševne vyzliekame a ukazujeme spoločnosti to, akí sme. Robíme, čo nás baví a čo si myslíme, že je správne. Samozrejme si však uvedomujeme, že je to dvojsečná zbraň.“ povedal o skladbe Nano.

ARS club je hudobno-umelecký projekt, ktorý sa venuje rôznym žánrom a ich fúziám od roku 2018. V projekte aktívne pôsobia: Barbora Opielová /texty, spev, klavír, hudobná produkcia/, Matej „Taupo Braf“ Cvengroš /texty, rap/, Ján Ilkovič /hudobná produkcia/, Marek „Nano“ Kuchta /rap, hudobná produkcia/. ARS Club spolupracoval aj s ďalšími umelcami ako Diana Macalová /gitara, spev/, DJ Hoffman /hudobná produkcia/, Erik Jurčák /spev/, Samuel Pavlik /husle/, Veronika Blašková /husle/ a ďalší.

Viac info na FB: https://www.facebook.com/ARSclubSNV
IG: @arsclub.music

PR správa a foto: ARS club