Načo viac ako súčasť dokumentu o boybandoch!

Kapela stoiČOstoi po letnom koncertovaní prichádza s novým klipom k singlu Načo viac, ktorý nahrala ako súčasť dokumentu New Kids on the Krompachy.

S týmto zaujímavým projektom prišli mladí filmári z Popcorn production a radi by zmapovali aký vplyv majú boybandy z 90-tych rokov na tvorbu dnešných kapiel.

Napríklad New Kids On The Block obdivujeme od ranného detstva a najkrajšie Vianoce boli tie, keď sme si pod stromčekom našli kazetu s ich novým albumom, prezrádza gitarista Zajac. U nás je to jasné, inšpirujeme sa hlavne ich vystupovaním na pódiu, imidžom,  ale aj aktivitami v súkromí. Celkom nás pobavila informácia, že chodili spolu na požiarnické súťaže, keďže naša spojitosť s hasičmi, hadicami a húkačkami je dlhodobo známa a momentálne už je to aj viac ako záľuba. Dokonca sme si v Amerike kúpili nové hasičské prilby … vysvetľuje spevák a basgitarista Maťo Goláb. Máme jeden sen, kúpiť si hasičskú Aviu a chodiť s ňou na koncerty … a možno po menšej úprave by sme mohli na nej aj  hrať, smeje sa spevák.

Kapela predstaví dokument New Kids on the Krompachy deň po konci sveta. Nový klip k ostatnému singlu Načo viac si fanúšikovia môžu pozrieť tu: https://youtu.be/XAGtVhrZWBE

Zdroj: Martin Hlavaty