Na zimnej edícii Kyberia Session v Nu Spirit Clubu odohrá svoj live set bratislavský producent Isobutane.

Jeden z prvých slovenských diskusných serverov vám opäť prináša svoju session, tentokrát jej zimnú edíciu v bratislavskom Nu Spirit Clube. Hlavným programom večera bude live vystúpenie lokálneho producenta Isobutane, ako aj DJský set Daniela Baláža a b2b pod taktovkou Inso a Break!Fast. Ešte viac Kyberie si užijete už túto sobotu 14. decembra.

Isobutane sa vo svojom live acte nostalgicky vráti k svojim bratislavským začiatkom a zahrá tracky z prvého albumu, ale dostane sa aj k svojej najnovšej tvorbe. Ako sám hovorí: “ Ak sa veci udejú tak ako sa majú”, budeme ich môcť v blízkej budúcnosti počuť na jeho pripravovanom albume. Celý set bude presiaknutý noiseovými a subbasovými linkami. Vraj sa budete môcť započúvať a pravdepodobne si i “potancovať”.

Daniel Baláž sa predstaví so svojou sofistikovanou selekciou v ktorej môžeme očakávať neočakávateľné, s nezameniteľnou dávkou charizmy a optimizmu.

Inso a Break!Fast sú “dve špinavé mená” a zahrajú back to back. Obaja sa budú držať žánrov, ktoré pravidelne hrávajú, ale určite nie prísne. Insov UK hip-hop, funky, jungle a rave bude Break!Fast dopĺňať garage-om, grime-om s basovým charakterom.

V lineupe sa v závere večera predstaví aj Dj nezvučil. Na jednej strane vážne techno a na druhej strane obľúbených 127 BPM. Tancovať sa teda bude do úplného vyčerpania a do skorého rána. Všetci piati páni budú hrať na hlavnom pódiu v nefajčiarskych priestoroch.

Spodný stage sa bude celú noc otriasať pod taktovkou DJs Ruas a Teapot, ktorí sú vám všetkým veľmi dobre známy a ich netradičné sety plné pestrej palety štýlov ako dnb, breakz, dub, chill či electronika. Posledným článkom tohtoročnej zimnej edície Kyberia Session je Peal, ktorého netreba bližšie predstavovať a stačí spomenúť, že sa bude držať toho, čo bravúrne ovláda. Svoj set vyskladá zo súčasneho bass house až po techno “rezané” s IDM.

Kyberia Session winter edition
sobota 14. decembra 2013
Nu Spirit Club, Pasáž Luxor Štúrova 3
DJs Isobutane (live), Daniel Baláž, Inso b2b Break!Fast, Nezvučil, Peal, Ruas a Teapot
https://www.facebook.com/events/1435503159996211/

kyberia winter edition

Zdroj: Nu Spirit