Na Urban Art Forms zahrajú The Prodigy, Modestep, Seeed, Deichkind, Parov Stelar a ďalší!

Deviaty ročník festivalu tanečnej elektronickej hudby Urban Art Forms ohlásil prvú várku účinkujúcich. Na plagáte sa už teraz vynímajú hviezdy ako The Prodigy, Seeed, Modestep, Deichkind, Parov Stelar & Band, Camo & Crooked, Dada Life, High Contrast a iní. Najväčší festival elektronickej hudby v našom okolí sa bude konať cez víkend 4. – 6. júla 2013 v areáli Schwarzlsee Unterpremstätten pri meste Graz.

Urban Art Forms je najväčší festival tanečnej a elektronickej hudby nielen v Rakúsku, ale aj v širokom okolí.  Maratón aktuálnej hudby, vizuálnych umení a nových trendov navštevujú v štýlovom prírodnom areáli na brehu jazera Schwarzlsee každoročne fanúšikovia z mnohých krajín Európy. Spájajú návštevu hudobnej akcie s výletom pri vode a často si cestu aj predĺžia k moru. Priestor Schwarzlsee je v ideálnej polohe aj pre mnoho Slovákov – nachádza sa priamo na ceste na dovolenku do Chorvátska. Z Bratislavy trvá cesta autom zhruba dve a pol hodiny. Práve pre návštevníkov zo Slovenska vznikla nedávno aj facebooková stránka určená špeciálne pre národ spod Tatier. Všetky informácie, tipy, aktuality a novinky sú aktuálne dopĺňané v slovenskom jazyku: https://www.facebook.com/pages/Urban-Art-Forms-Slovensko/125305437639022

Minulý rok zahrali na Urban Art Forms hviezdy ako Skrillex, Justice, DJ Paul Kalkbrenner, Deichkind, Richie Hawtin, Pendulum, Noisia, Chase & Status, Moonbootica, Turntablerocker, Oliver Koletzki, Roni Size, Zedd, Camo & Krooked, High Contrast fear. Jessy Allen & Dynamite MC, Netsky či Loadstar. Počas predchádzajúcich ročníkov vítal Urban Art Forms aj také mená ako David Guetta, Tiesto, Kraftwerk, Carl Cox, Digitalism, Groove Armada či Fat Boy Slim.

https://www.youtube.com/watch?v=q6dpgwcm2iY

V ponuke sú klasické permanentky za 111,40 €, ako aj VIP lístky za 201,40 €. V cene vstupného je zarátané parkovisko, camp, sociálne zariadenia a kompletné služby priamo na mieste. Návštevník festivalu zároveň získava vstup do celého rekreačného areálu Schwarzlsee s možnosťou rekreácie a oddychu pri vode. Vstupenky na Urban Art Forms festival sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim a na www.eventim.sk.

Vstupenky: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/eristoff-tracks-urban-art-forms-2013-unterpremstattengraz-schwarzl-freizeitzentrum-490420/performance.html

Urban Art Forms
4. – 6. júl 2013
Schwarzlsee, Graz
Line up: THE PRODIGY, SEEED, DEICHKIND, PAROV STELAR & BAND, MODESTEP, CAMO & CROOKED DJ SET, DADA LIFE, MOONBOOTICA, MOGUAI, WANKELMUT, NOISIA, OLIVER KOLETZKI DJ SET, DUMME JUNGS, DIRTYPHONICS LIVE, FOREIGN BEGGARS LIVE, ZOMBOY, BAAUER, DELTA HEAVY, CYBERPUNKERS, SIGMA, MONSTA, HVOB, PARACHUTE YOUTH, NIKO SCHWIND, NETSKY LIVE, HIGH CONTRAST, DANNY BYRD, S.P.Y., FRED V & GRAFIX, METRIK, ROCKWELL a mnoho ďalších.

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH