Na trinástom pokračovaní rezidentnej akcie Make Some Noiz vystúpia beakbeatoví majstri Basement Freaks.

Prvý novembrový piatok si Emonoizboyz pripravilo naozaj veľkolepú party. Ako hosťa svojej, už 13tej akcie s názvom Make Some Noiz, si tento krát prizvali beakbeatové zoskupenie Basement Freaks, ktoré 1. novembra vystúpi v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Špeciálnym hosťom bude tentokrát BASEMENT FREAKS. Ak venujete trošku svojej pozornosti scéne funky beatkbitu, tak ste nepochybne o Basement Freaks už počuli. Tento projekt má na svedomí George Fotiadis, ktorý je ťažnou silou na scéne už viac ako 10 rokov. Nie len jeho DJ sety ale aj produkcia vypredávajú kluby po celom svete.

Počas niekoľkoročnej kariéry vyprodukoval viac hudby, ako ktorýkoľvek iný DJ na beakbítovej scéne. Po viac ako 10tich úspešne vydaných vinyloch, dvoch albumoch a viac ako 15 remixoch a nespočítateľnom množstve EPs, je George nazývaný aj „Najťažšie pracujúci chlap funku“. Jeho hudba bola chválená magazínmi ako sú Mix Mag, I-DJ Mag a dokonca „krstným otcom“ Nu-Skool Breaku – Renniem Pilgremom. Faktom je, že každý uznávaný funk DJ na svete zahŕňa hudbu Basement Freaks vo svojich setoch.

Aby toho nebolo málo, George Fotiadis je bossom Bombastic Jam labelu. No svoju hudbu vydával aj cez Goofgroove, Wack, Breakbeat Paradise, ESL, Air Recordings či pod labelom Bombstriker.

Masívny funky zvuk Basement Freaks sa objavil aj na festivaloch ako je Glastonbury Festival alebo najväčší (a najlepší) beakbítový festival Shambhala v Kanade.

Ešte predtým ako Basement Freaks dostanú NuSpirit Club do varu svojou show, počúvajte/sťahujte niekoľko free downloads na ich soundcloude.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/1868959″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

MSN by neboli MSN bez ak by vás do rána neudržali na nohách obľúbení EMONOIZBOYZ. Vizuálne všetko zaobalí skvelá videoprojekcia od SICKNICA. Tešíme sa na vás!

Make Some Noiz !!! vol.13
Basement Freaks
Emonoizboyz
1. november 2013 Nu Spirit Club
ENTRY FREE TILL 10pm | HAPPY HOURS TILL 11pm | A/C | WIFI
https://www.facebook.com/events/1379776892258753/

msn13

Zdroj: Nu Spirit