Na Topfeste 2015 aj tanečnice z Lúčnice s IMT Smile!

12 rokov na festivalovej mape Slovenska oslávi v tradičný posledný júnový víkend roku 2015 najväčší rockový festival na Slovensku TOPFEST. Organizátori už horúčkovito dohadujú kontrakty účinkujúcich a známe sú už aj prvé mená. Fanúšikovia IMT SMILE sa môžu dokonca tešiť na exkluzívny koncert svojej obľúbenej skupiny!

Budúcoročný hudobný festival Topfest sa bude opäť snažiť, aby bol skutočným sviatkom rockerov pod Tatrami. Už 12. pokračovanie obľúbenej akcie, ktorú každoročne navštevujú tisícky priaznivcov kvalitnej hudby, je tradične naplánované na posledný júnový víkend – 26. a 27. júna 2015.

Organizátori majú potvrdené vystúpenie českej skupiny Kryštof, ktorá opäť zabodovala v Českom Slavikovi, kde skončili len pred pár dňami na treťom mieste.

IMT + Lucnica 3

Svoju účasť už v Piešťanoch potvrdil aj Maťo Ďurinda so skupinou Tublatanka, ale aj IMT Smile! Ivan Tásler so svojou skupinou prídu na letisko  doslova v exkluzívnej zostave.

„IMT Smile sa na Topfeste predstavia v špeciálnom programe so súborom Lúčnica – na čo sa už teraz veľmi tešíme. Veď ich tohtoročné spoločné vystúpenia sú už takmer vypredané a myslím, že pod holým nebom u nás na festivale dostanú ešte ďalší rozmer. 

Režisér predstavení Jano Ďurovčík opisuje ich spoločné vystúpenie ako „dobrú, veľkú a kultivovanú šou, s veľkými emóciami, ktorá divákov zdvihne zo sedadiel“ a s davom niekoľkých tisícok fanúšikov to bude jednoznačne festivalový zážitok roka!

IMT + Lucnica 1

Organizátori už zároveň pilne pracujú na headlineroch – prvým potrvdeným je legendárna americká skupina Twisted Sister, ale keďže 30 Seconds nasadili latku vysoko neradi by ju podliezli…: „Radi by sme zverejnili ďalšie mená headlinerov ešte dokonca tohto roka – uvidíme, ako budeme úspešní…“ avizuje Dušan Drobný z usporiadateľskej agentúry DUNA.

Cieľom organizátorov je totiž opäť priviesť na Slovensko ďalšie zvučné mená spomedzi zahraničných interpretov. Na Topfeste sa počas jeho existencie predstavili také hviezdy ako Limp Bizkit, Sum 41, Megadeth, Alice in Chains, Slayer, Nightwish, Status Quo, The Misfits, Morcheeba, Uriah Heep, Guns N´ Roses, či naposledy Sabaton, Helloween a Thirty Seconds To Mars…

V predaji na dvanásty ročník Topfestu, si priaznivci dvojdňovú permanentku môžu do konca roka kúpiť za zvýhodnenú cenu 35€. VIP vstupenky v limitovanom počte 100ks sú k dispozícii do konca roka, alebo do vypredania za zvýhodnenú cenu 100€.

Ivan Tasler & IMT Smile (photo by Lenka Imrichova)

Myšlienka rockového festivalu pre priaznivcov tvrdšej hudby dostala reálne kontúry v roku 2004, keď sa podujatie konalo prvýkrát ešte pod názvom Rockfest. Počas uplynulých ročníkov sa na Topfeste predstavili stovky domácich i zahraničných interpretov. Celkovo počas existencie Topfestu prešlo jeho bránami viac ako 250-tisíc návštevníkov.

Všetky najaktuálnejšie informácie nájdu fanúšikovia na facebookovej stránke festivalu: https://www.facebook.com/topfest.sk

Zdroj: Agentúra DUNA