Na Slovensko sa valí hudobný kolos – Evanescence!

Gothic rock. Gothic metal. Alebo aj symfo-metal… Je to úplne jedno ako ich nazvete. Prichádza správa roka – Evanescence konečne vystúpia na Slovensku!

Symfonicko-metalová, či gothic-rocková inštitúcia Evanescence je zatiaľ najväčšou hviezdou tohto žánru, čo sa celosvetového dopadu týka a ich hity hrajú všetky možné rádiá, či už sú rockové alebo mainstreamové.

Minimálne 4 najväčším MEGA-hitom ste sa za pár posledných rokov jednoducho nemohli vyhnúť a bezpodmienečne ich poznáte. A nadišiel čas, aby tieto skladby a aj ďalšie rockové chuťovky prišla kapela predstaviť aj na Slovensko. Po dlhšej prestávke na európskom kontinente sa Evanescence vyberajú na nie veľmi intenzívne turné a jednou z mála zastávok v Európe sa stalo aj Slovensko.

Popularita hudobných telies sa v dnešnej dobe meria viacerými merítkami. Počtom sledovateľov na sociálnych sieťach, účasťou fanúšikov na turné, zhliadnutiami ich klipov na Youtube a podobne. Ale ak vaše najväčšie dva megahity atakujú hranicu jednu miliardu dvesto miliónov (1 200 000 000) zhliadnutí, nemôžete poprieť že toto je naozaj megahviezda a tieto skladby sú megahity.

Evanescence majú na konte 3 štúdiové albumy, jeden Live album a Synthesis z roku 2017, ktorý obsahuje najznámejšie skladby kapely v prevedení so symfonickým orchestrom a aj v novom, odlišnom kabáte od pôvodných verzií.
Skupina priebežne pracuje aj na novom albume, absolvuje turné Synthesis v roku 2018 s USA – a v roku 2019 odohrá niekoľko amerických vystúpení, najmä na festivaloch, po ktorých sa v septembri objaví nakrátko aj v Európe. Tieto koncerty však budú klasické, rockové alebo metalové, s tou najväčšou energiou, akú takýto koncert môže vyrobiť !
Najznámejšie skladby budeme mať možnosť počuť na Slovensku naživo exkluzívne  prvý krát a to v plnohodnotnom, takmer 2 hodiny trvajúcom programe !

Samozrejme, že v tento deň nezahrajú Evanescence v Trnave sami, ale so špeciálnym hosťom alebo dvoma hosťami. Každopádne, na udalosť roka sa treba náležite pripraviť a najmä si zapamätať dátum 7.septembra ! Jedna z posledných letných sobôt bude na Slovensku v znamení svetovej megastar !

Štadión bude pre toto podujatie konfigurovaný na šírku, teda pódium bude postavené na šírku plochy, tak ako to tam bolo na predošlých koncertoch. To znižuje kapacitu miesta konania o 1/5-1/4, takže netreba váhať s kúpou vstupeniek.
Tie budú v polčase predaja a v ¾ predaja navýšené o 5€ a následne 5€.

Vstupné na Evanescence a ich špeciálnych hostí začína na 40€ a od piatku 3.5.2019 od  10.00 si ich určite budete môcť zakúpiť v sieťach MAXITICKET.SK a Predpredaj.sk

Samozrejme, ku koncertu prebehne adekvátna reklamná kampaň, do ktorej radi zapojíme mediálnych aj reklamných partnerov v rôznych pozíciách.

Zdroj: PROFI EVENT