Na Rockovom Mrazení sa budú rozdávať darčeky pre každého!

Putovný rockový festival Rockové Mrazenie, ktorý sa tento rok uskutoční 1.12.2012 v Prievidzi, privíta Horkýže Slíže, Rybičky 48 ale aj Konflikt.

Tradične sa tento veľmi obľúbený festival koná v adventnom období. Obdobie adventu je okrem iného špecifické darčekmi, radosťou, dobrou zábavou a stretávaním sa priateľov a blízkych. Práve preto sa organizátor festival Dušan Drobný rozhodol opäť obdarovať návštevníkov : “ Počas celého roka sa snažíme nielen kvalitnými účinkujúcimi obdarovať  návštevníkov našich podujatí. Aj touto cestou ďakujem našim návštevníkom  za jedinečnú atmosféru, ktorou dýcha Rockové mrazenie každý rok  práve vďaka nim. A kedže aj my s aim chceme odvďačiť, pripravili sme pre nich welcome drink a sladkosti, ktoré dostanú hneď pri príchode na športovej haly”.

Na Rockovom Mrazení privítame účinkujúcich zo Slovenska, česka a aj hostí z Maďarska.  Tešia san a Vás Horkýže slíže, Konflikt, Rybičky 48, The Paranoid, Bank of Joe a Rockin Rock Cats.

Vstupenky  vhodné aj ako Mikulášsky darček sú už v predaji len za 5 eur v sieti ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17356 alebo v eshope Agentury DUNA. Čoskoro zverejníme zoznam ďalších predpredajov. Na mieste sa budú dať kúpiť lístky za 7 eur.

Zdoj: Agentúra DUNA