Na októbrovom Flight to Jamaica zaznie aj balkánske reggae a český dub!

Po poslednej, veľmi vydarenej akcii Flight to Jamaica, kde vystúpilo niekoľko medzinárodných účinkujúcich hrajúcich reggae, dub, dancehall či ska alebo steppers dub, prichádza na rad ďalšie pokračovanie.

Bratislavské kluby Batelier a Fuga sa 31. októbra opäť spoja a vytvoria tak obrovský priestor s dvoma stagemi a dvoma barmi pre jednu z najväčších indoor reggae akcií v našich končinách. Účasť potvrdilo jedenásť účinkujúcich, ktorí predstavia jamajské štýly hudby ako reggae/dub/dancehall/ska či jungle a navodia tú pravú jamajskú atmosféru.

Headlinerom druhého ročníka Flight to Jamaica sa stal Bulhar Jahmmi Youth. Tento nadaný mladý hudobník zo Sofie už stihol stáť na jednom pódiu s takými menami ako je Busta Rhymes, Macka B, či Deadly Hunta a spolupracuje aj s jamajským King Ali Baba. Po prvýkrát sa tak konečne budú môcť o jeho kvalitách presvedčiť aj fanúšikovia na Slovensku, kde ho podporia aj jeho krajania Selector Lazy Face a Bibi Youth.

Úctivo mu však budú sekundovať aj vynikajúce slovenské a české talenty. Na stage v Batelieri sa postaví napríklad aj najväčší objav roka Superior, ktorý sa hneď po vydaní svojho albumu „Hidden levels“ vyšvihol na špičku česko-slovenskej reggae scény. V jeho sete odznejú aj tracky, ktoré neboli doposiaľ prezentované live. Chýbať nesmú ani obľúbení chlapci z Medial Banana, ktorí prinesú na stage Banana Riddim show a naši ďalší zahraničný hostia Studio Ajar sound, ktorí budú prezentovať českú dub scénu.

A ak by sa tento pestrý program niekomu málil, prichystané budú aj špeciálne akciové ceny na drinky či vegetariánske chuťovky bratislavského Veggie Healthy Food.

Flight to Jamaica vol. II
Batelier+Fuga, Továrenská 14
31. 10. 2012, 21:00-05:00
Vstup: 5€

Zdroj: Flight to Jamaica