Na Leporelo_FM Party zahrá aj legendárny rakúsky DJ Dan Lodig.

Už túto sobotu (30.3.) by ste mali Veľkonočne sviatky osláviť pri kvalitnej klubovej elektronickej hudbe. Tá sa určite bude hrať v bratislavskom Nu Spirit Clube, kde sa bude konať pravidelná Leporelo_FM Party.

Leporelo_FM, relácia Rádia_FM, ktorá pravidelne každú nedeľu v noci ponúka poslucháčom dve hodiny kvalitnej elektronickej (tanečnej) hudby sa túto sobotu ako každý mesiac presunie do bratislavského Nu Spirit Clubu. Autori relácie a rezidenti akcie Milos a Skank si tentokrát pozvali dvoch hostí. Ani jeden z nich neprichádza z ďaleka, ale rozhodne by nemali ujsť vašej pozornosti.

Prvý z hostí by sa určite bez akýchkoľvek pochybností mohol označiť za legendu. Dan Lodig z Viedne pôsobil na scéne už v prvej polovici 90-tych rokov, v roku 1994 založil spolu s Art Vegom label Pomelo Records, ktorý funguje dodnes a vydali na ňom svoje produkcie také mená ako Christopher Just, Richard Bartz, Atom TM, Lopazz, DJ Stingray, Elektro Guzzi a aj samotní Dan Lodig a Art Vega. Je zážitok počúvať Lodigove sety z “94-ho”, prídite si ho vypočuť v 2013!!!

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/11144882″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Po dlhšom čase zahrá na Leporelo_FM Party aj zástupkyňa nežnejšieho pohlavia. DJka Sonja je v Čechách veľmi obľúbená a stále známejšia hlavne vďaka svojim kvalitným setom. Pôsobí v Prahe a Berlíne kde aj pravidelne hráva a v Prahe je rezidentnou DJkou akcie Minimal People.

Samozrejme, že sa za gramofóny postavia Milos a Skank, veď bez nich by to ani nebola Leporelo_FM Party. Tak sa na Vás tešíme!!!

Leporelo_FM Party
sobota 30.3.2013
Nu Spirit Club, Bratisalva
Dan Lodig
(Pomelo Records / AT)
Sonja (KNTXT-Berlin/Praha)
Milos & Skank (Leporelo_FM)
www.facebook.com/leporelofm

www.radiofm.sk/relacie/leporelo
www.pomelo.org
www.facebook.com/sonjaofficial
www.facebook.com/milosthelosh
www.leporelo.sk
www.nuspirit.sk

Zdroj: Leporelo_FM