Na koncert s dárkem pro děti. Hudebnice v čele s Lenny zahrají na charitativním večeru My Kind of Santa

Už se těšíte, co najdete pod stromečkem, a s kým strávíte letošní svátky? Proč při tom neudělat radost i někomu dalšímu? Po loňském úspěchu se vrací charitativní večer My Kind of Santa. V pražském klubu Roxy letos na podporu znevýhodněných dětí a dospívajících vystoupí Lenny, Annabelle a Dashi Stardust. Netřeba říkat, že všechny účinkující vystupují bez nároku na honorář.

Lenny je jednou z nejvýraznějších hudebnic zdejší scény posledních let, její album Hearts navíc lokální hranice nenuceně překročilo. Lenny je okamžitě rozpoznatelnou autorkou s jedinečným hlasem. Annabelle znáte z finále české Eurovize i Radia Wave, je čerstvou držitelkou ceny Anděl za Objev roku. Celý večer zahájí Dashi Stardust, zpě­vač­ka, skla­datel­ka a tanečnice pohybující se mezi soulem, indie folkem a najazzlým popem.

Jak to funguje? Vstup na koncert je bezplatný, návštěvníky*ce ale prosíme, aby přinesli*y hračku, kterou následně předáme zástupcům Armády spásy, Centra služeb pro rodinu a dítě a Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU). „Jsme rádi, že můžeme být součástí akce, která přináší potřebnou radost pro uprchlické a české děti,“ říká Martin Rozumek, ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům. Další dárky poputují do dětského domova Charlotty Masarykové, Dětského domova Kralupy nad Vltavou a Dětského domova Klánovice. 

Na webu GoOut si rezervujete svou vstupenku za nula korun a při tom vyberete, zda se chystáte přinést hračku pro holku nebo kluka, a v jaké věkové kategorii. Výběr a nákup hračky je pak na vás – budeme se těšit, čím nás při vstupu do Roxy překvapíte. Hračku nedávejte do dárkového papíru, ať ji můžeme předat tomu, komu udělá největší radost. Doporučená minimální cena dárku je 300 korun, ale fantazii ani rozpočtu se meze nekladou. V případě věkové kategorie 16+ prosíme o pořízení voucheru na elektroniku, oblečení či kosmetiku.

Lenny + Annabelle + Dashi Stardust, 05. 12. 23, Roxy – Praha

Zdroj: TS