Na júlovej Leporelo_FM Party v Nu Spirit Clube zahrá newyorský DJ TJ Hicks!

Už túto sobotu sa môžete prísť do bratislavského Nu Spirit Clubu zabaviť na júlové vydanie Leporelo_FM Party. Show Leporelo_FM s Milosom a Skankom môžete počúvať každé dva týždne na Rádiu_FM, takže už určite viete, že hrať sa budú hlavne deephouse, techhouse a tak trochu aj minimal a techno.

Leto je v plnom prúde a Leporelo_FM si pre Vás pripravilo osviežujúcu párty v klimatizovanom Nu Spirit Clube. Zahrať príde harlemský rodák a vynikajúci DJ TJ Hicks, na Slovensku mnohým určite veľmi dobre známy z doby, kedy bola jeho rezidenciou neďaleká Viedeň a TJ hrával v Bratislave v podstate pravidelne. Okrem toho je zakladatelom stále veľmi aktívneho vydavateľstva Minimalsoul.

Tj Hicks

Čerstvý hudobný vietor určite so sebou aj podtatranská Djská úderka Facet & Geenko priamo z Popradu. Ich sety sú pod Tatrami vyhľadávané, Bratislava check them out.

Facet Geenko

Ako každú Leporelo_FM Party aj túto zastrešia svojimi setmi aj protagonisti Leporelo_FM show na Rádiu_FM Milos a Skank.

Milos

Skank

Dobrú správu máme pre baby, slečny a dámy. Ak v sobotu stihnete do Nu Spirit Clubu prísť pred polnocou, nebude od vás nikto pýtať žiadne vstupné. Pre zbytok osadenstva máme samozrejme prichystané súťaže o voľné vstupy. Sledujte oficiálnu Leporelo_FM page na Facebooku a voľný vstup môže byť práve váš.


Leporelo_FM Party
16. júl 2011
Nu Spirit Club, Bratislava
Djs: TJ Hicks (Minimalsoul / New York), Facet & Geenko (Sologroove.com / Poprad), Milos (Leporelo. / Rádio_FM), Skank (Live Or Dive / Rádio_FM)

Leporelo_FM

Zdroj: Leporelo_FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET