Na finisáž výstavy “In the land of fern and moss“ čakajte koncert ZVOM.

Atmosféru ošarpaných vnútroblokov, svedkov nikdy nekončiacej vojny medzi holubmi a mačkami sľubuje ZVOM, nový projekt dvojice Jonáša Grusku a Martina Šikulu. Ich koncert bude súčaťou piatkovej finisáže predajnej výstavy Ľuboša Audu “In the land of fern and moss”. “ ..toto sú veci, ku ktorým nemusí byť nič napísané…” 

Táto veta bola vyslovená z úst autora výstavy “In the land of fern and moss“, Ľuboša Audu, známeho ako Or.Lock, ktorá zodpovie prípadné otázky. Diela sú plné fantázie autorovi vlastnej a každý divák by mal nájsť v kresbách osobitý príbeh, charakteristický prvok alebo štúdiu, nepýtať sa na podstatu, ale poznať vlastnú interpretáciu.

Poézia týchto diel v sebe nesie veľa trpezlivosti a času venovanému jednotlivým pasážam, tvoriacich dve série – “Sound of Mana” a “Twilight Zone” , ktoré sa dajú vidieť ako originály na tejto výstave. Okrem toho je možné nájsť kópie zo série “Moleskine Diares”, vytlačené na putovnom formáte.

Výstava je predajná, v prípade záujmu je potrebné kontaktovať autora mailom na  auda.lubos@gmail.com.

Na finisáži sa okrem Or.Locka predstaví aj nový projekt dvojice Jonáša Grusku a Martina Šikulu a na záverečnom večeri zahrajú koncert pod názvom ZVOM. Duo ZVOM sa vyznačuje láskou k starožitným analogovým nástrojom a svojimi kvílivými melódiami sa snaží približovať atmosféru ošarpaných vnútroblokov, svedkov nikdy nekončiacej vojny medzi holubmi a mačkami.

Miesto konania: A4 – priestor súčasnej kultúry, Karpatská 2 (YMCA)
Dátum: 05.04.2014, 20:00
Web: https://www.a4.sk/program/2014-04-04-20-00
Facebook: https://www.facebook.com/events/293568294131987/

zvom_plagat

Zdroj: A4