Na festivale Dance with Air rozvíria vzduch lietadlá aj punková skupina Zóna A!

Na festival Dance with Air mieri aj kultová punková kapela Zóna A! Koňýk, Revo, Lump Čupe a Tuleň odpália na letisku v Boleráze tie najväčšie hity ako „Útok na špicu hitparády“, „Potopa“ či špeciálnu skladbu „Bolerázske dievčatá“. Známi punkeri sa na festival veľmi tešia a publiku predstavia aj nové skladby.

Festival Dance with Air si na letisku v Boleráze vychutnajú priaznivci dobrej hudby, letectva, cestovania či divadla. Chýbať nebude ani pestrý program pre deti a dobré jedlo. Už 23. mája 2015 si okrem koncertu Zóny A na svoje prídu aj fanúšikovia headlinera festivalu Dance with Air Petra Nagya a skupín Slobodná Európa, Chiki-Liki Tua, Karpatské chrbáty, Grobiani a Ramones Bratislava!

Už 23. mája 2015 zažije letisko v Boleráze jedinečné spojenie vynikajúcej hudby a letectva. Na festivale Dance with Air rozvíria vzduch nielen stíhačky Armády SR a množstvo ďalších lietadiel, ale aj kultová kapela Zóna A! Legendárni punkeri sa na festival Dance with Air veľmi tešia. Nenechajte si ujsť hity ako „Nebuď hlúpa“, „ Bolerázske dievčatá“, „ Kde ste boli“ či „Útok na špicu hitparády“. Zóna A predstaví publiku na letisko v Boleráze aj úplne nové skladby!

zdroj Petr Tibi Tibitanzl

„Zahráme všetky naše hity. Odznie aj moja obľúbená skladba „Nebuď hlúpa“. Zahráme dve nové piesne „Ja už nebudem piť“ a „Dneska idem von“. Tešíme  sa na publikum, lietadlá a Peťa Kollera a Jura Rybana z Openrocku.“ Povedal Peter „Koňýk“ Schredl, spevák a líder kapely Zóna A.

„Budeme hrať hity zo všetkých albumov. Určite dáme „Útok na špicu hitparády“, „Potopa“, „Bolerázske dievčatá“, „Možno“ či „Kde ste boli“. Na takejto akcii nesmie chýbať pesnička „Pivo“. Skladbu „Nebuď hlúpa“ venujeme Irene Čubírkovej, ktorá v obci Boleráz prežila mimoriadne „plodné“ obdobie života. A dúfam, že stihneme aj detské pásmo, ktoré nám je mentálne veľmi blízke. Lump a Koňýk by si radi skočili  nudisticky tandemový zoskok s padákom zo 4000 metrov.“ Doplnil so smiechom Tomáš „Tuleň“ Vojtek, bubeník skupiny Zóna A.

Zóna A vystúpi na festivale Dance with Air v aktuálnej zostave Peter Koňýk Schredl – spev, Martin Revo Revický – gitara Miro Lump Čupe Lederleitner – basa a Tomáš Tuleň Vojtek – bicie. Skupina je na scéne viac ako 30 rokov a na konte má 9 albumov, 25 kompilácii a veľké množstvo koncertov.

zona baskicko vietor

Dúfam, že Dance with Air splní naše očakávania, lebo spojenie lietadiel, divadla, dobrej muziky, leta, piva, krásnych dievčat je mimoriadne lákavé. Počasie má byť veľmi pekné, čo nám potvrdila naša známa numerologička Agáta Mrkek, a preto všetci zapísať do kalendára 23.5.2015 a šup na Dance with Air 2015. Tešíme sa na Vás priateľky a priatelia v Boleráze!“ vtipne uzavrel Tomáš „Tuleň“ Vojtek, bubeník skupiny Zóna A.

Už 23. mája 2015 si okrem koncertu Zóny A na svoje prídu aj fanúšikovia headlinera festivalu Dance with Air Petra Nagya a skupín Slobodná Európa, Chiki-Liki Tua, Karpatské chrbáty, Grobiani a Ramones Bratislava. Festival Dance with Air si na letisku v Boleráze vychutnajú hlavne fanúšikovia dobrej hudby a letectva.

„Minulý rok, ktorý bol v podstate nultý ročník a skúška, či majú ľudia v regióne záujem o podujatie podobného typu, prišlo 700 ľudí. Bolo to pre nás veľmi príjemným prekvapením. Vzhľadom na priaznivé ohlasy a tohtoročný pestrý program očakávame minimálne raz takú návštevnosť. Keďže piloti z aeroklubu, aj my ako organizátori koncertov a prevádzkovatelia hudobných klubov, to všetko robíme ako nadšenci a fanúšikovia, je to veľmi cítiť na príjemnej a pohodovej atmosfére festivalu.“ Povedal Juraj Ryban z agentúry Openrock.

zona jelenia

Pre milovníkov adrenalínu bude k dispozícii slovenská novinka – simulátor 3G preťaženia. Milovníkov cestovania čaká komentovaná videoprojekcia slovenského cestovateľa a fotografa Viťa Filu. Deti zabaví bábkové divadlo Žužu, úspešný spisovateľ detských knižiek Braňo Jobus či moderátori detskej relácie „Fidlibum“. Po skončení denného a večerného hudobného programu bude veľkolepá zábava pokračovať až do rána s Video Oldies party.

Na festival Dance with Air bude premávať autobusová kyvadlová doprava zo železničnej stanice Trnava. Podujatie organizuje Združenie Mesto vznešených tónov, Aeroklub Bratislava, MMC a Randal Club v spolupráci s Predpredaj.sk. Vstupenky si môžete zakúpiť na www.predpredaj.sk alebo priamo na mieste v deň konania akcie. Cena vstupeniek na mieste je 15 eur. Dospelí spolu s dieťaťom do 14 rokov majú zvýhodnenú cenu za 12 eur. Všetky informácie nájdete na www.dancewithair.sk

DANCE  WITH  AIR  23.5. 2015
12:00 – 12:45  Dezorzovo lútkové divadlo – „Cirkus“- Slovenské marionetové divadlo
13:00 – 13:30 Divadlo ŽUŽU – predstavenie pre deti „Ako chrániť prírodu“
13:45 – 14:30 Braňo Jobus a deti
14:45 – 15:30 Dezorzovo lútkové divadlo – „Cirkus“- Slovenské marionetové divadlo
15:45 – 16:45 Viťo Fila: premietanie z cyklu Himalaya a ja – Bhután
17:00 – 17:40 Ramones Bratislava
18:00 – 18:40 Grobiani
19:00 – 19:40 Karpatské Chrbáty
20:00 – 20:40 Zóna A
21:00 – 21:40 Slobodná Európa
22:00 – 22:40 Chiki Liki Tu-a
23:00 – 00:30 Peter Nagy & skupina Indigo
00:30 – 06:00 VIDEO OLDIES DJ´s Roman a Juro

11024615_1648690265358750_2054647211249228794_n

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Petr Tibi Tibitanzl, archív Zóna A