Na Euphonic Night nesmieš chýbať, pretože…

Každý očakával pár teplých riadkov o tom, že nastane koniec sveta, ak by sa čírou náhodou nezúčastnil party nesúcej názov v nadpise dnešného článku. Áno, marketingové klišé reči dnes otravujú na každom kroku a neprinášajú nič iné, len vzduchoprázdne vyjadrenia o tom ako je všetko top a svetové.  Preto ťa neočakávame ani nepotrebujeme tvoju podporu, ak ťa nezaujíma práve konkrétny obsah, ktorý ponúkame!

Práve v dnešnej informačnej správe sa dozvieš viac o DJoch, ktorí ťa čakajú ako podpora popri vystúpení nemeckej trancovej hviezdičky Cressida! A teraz pekne poporiadku…

Tom Haley

Tom Haley
Play-Time: 21.00 – 24.00 h

Predstaviteľ nového prúdu slovenskej elektronickej scény. Len v 17. roku života sa stihol predstaviť na najväčšej oslave elektronickej hudby, Beefree alebo zahrať si po boku mien ako Wippenberg, Jared Knapp, na jednej z najuznávanejších klubových akcií toho času, Progress Your Mind. Toto obdobie naštartovalo Tomovu djskú kariéru smerom nahor, čo mu umožnilo precestovať, zahrať si a vychutnať hudobné chvíle v rozmedzí slovenského nadštandardu. Prešlo určité obdobie a v momentálnom veku 21. rokov sa Tom môže pochváliť už aj vlastnou diskografiou s podporou od svetových DJov.

Podpora a reakcie: Markus Schulz, Adam Meza, Gai Barone, Peter Martin, Jerome Robins, Hypnotic Duo, Fernando Ferreyra, Miss Nine, Mert Onat, DJ Koolz, Tom Beltor, Brain, Sasha Le Monnier, Nic von Tribe, Phonic Deep, Leon Beilmann, Aaron Camz, Addictive Glance, Basil O’Glue, Division One, Michael & Levan, Styller, Suncatcher, Tom Beltor, Jey (Jerome Schiavo), …

Viac informácie o Tomovi nájdete na: https://www.facebook.com/DJTomHaley

LaCerta

LaCerta
Play-Time:  04.00 – End

Kompletná hudobníčka, ktorej skúsenosti v hre na klavír a gitaru otvorili bránu spoznávania sveta elektronickej hudby. Znalosť a preskákanie si množstvom hudobných štýlov ju podnietilo k vytvoreniu vlastného podniku Empire, kde realizuje svoju rôznorodosť, skúsenosti nadobudnuté vekom, znalosť najnovších trendov, do podoby súčasného zvuku pohybujúceho sa v odnožiach štýlov ako techno, tech-house a progressive-house.  Nesmieme zabúdať ani na rozsiahlu djskú špičku pri ktorej LaCerta stála a nikdy nesklamala svojím vystupovaním za DJským pultom.

Support: Kyau & Albert (DE), Richard Durand (NL), Marcel Woods (NL), Orjan Nilsen (NOR), Cosmic Gate (DE), Tenishia (MAL), Inpetto (DE), Mike Foyle (UK), Mr Sam (F), Aly & Fila (EG), John O´Callaghan (UK), Sergei Shkuroff (FIN), Cressida (DE), MatZo (UK), Fei-Fei (USA), Shary (Indonézia), Lily Pita (Indonézia), John 00 Fleming (UK), Angel Gonzales (E), Andro (HU), Snake Sedrick (HU), Skytech (PL), Martin Gredner (CZ), Michael C (CZ), Ladida (CZ), E-lite (CZ), Heaton (CZ), Milan Lieskovsky, Robert Burian, Kamil Polner, Eddie Sender, Tomáš Haverlík, Rasti Tkáč, Pico, Breeth, Nifra, EKG etc….

Viac informácii o LaCerte nájdete na: https://www.facebook.com/pages/LaCerta/158014884280684

David Hanc

   

David Hanc
Play-Time: 02.00 – 04.00 h

Známy aj pod pseudonymom Enhancer. Svoju hudobnú kariéru začal písať  už v roku 1993. V tom období sa jeho štýlové zameranie pohybovalo v rozmedzí hadcore a hardstyle, a je považovaný za otca štýlu Hardstyle na Slovensku. Momentálne tento hudobný producent a DJ v jednej osobe pôsobí vo Viedni, kde sa jeho štýlové zameranie upriamilo na súčasný Trance a Uplifting-Trance. Najhorúcejšou novinkou z kuchyne tejto osoby je príprava nového albumu!

Viac informácii o Davidovi nájdete na: https://www.facebook.com/djenhancer

Budúci týždeň si predstavíme hlavného protagonistu večera a nezabudneme ani na Vás a malé prekvapenie!

EUPHONIC NIGHT
CLUB EMPIRE BRATISLAVA
25. november (piatok)

Euphonic Night

Zdroj: Empire
Publikoval: Redakcia GREGI.NET