Na CityFest Piešťany príde Český slávik – kapela Chinaski

Pri Chinaski platí – čo pieseň to hit. Kapela, ktorá už celé roky dokáže vypredať svoje koncerty, zabaví aj návštevníkov mestského festivalu CityFest – už počas posledného májového víkendu v centre Piešťan.

Podujatie, ktoré je už tradične prvou veľkou letnou hudobnou akciou v kúpeľnom meste, sa uskutoční 25. a 26. mája. Organizátori už zverejnili prvé veľké mená. Námestie slobody roztancuje Celeste Buckingham so svojou koncertnou kapelou King Shaolin. Príjemným prekvapením je aj Richard Müller, ktorý pod holým nebom zaspieva svoje legendárne hity.

Ďalším interpretom do tejto silnej zostavy sú držitelia Českého slávika z roku 2005. Chinaski patria k najobľúbenejším kapelám na oboch stranách rieky Moravy, ak hovoríme o počte rádiových hitov sú nepochybne jednotkou.

Chinaski vznikli už v roku 1987. Odvtedy vydali desať štúdiových albumov, ten posledný na jar minulého roka. Dostal názov Není nám do pláče. Po zmene zostavy sa k spevákovi Michalovi Malátnému a gitaristom Františkovi Táborskému pridali aj slovenský basgitarista Tomi Okres, gitarista Lukáš Pavlík a na klávesoch s nimi hrá Jan Steinsdörfer, bývalý kapelník speváčky Ewy Farnej.

Obľúbenosti kapely medzi fanúšikmi to však vôbec neuškodilo. Dôkazom sú aj vypredané koncerty, ktoré v apríli odohrali v Písku a v Prostějove. Zazneli tam najväčšie hity kapely (Tabáček, Signální, Drobná paralela), ale aj najnovší singel Potkal jsem tě po letech.

Zvýhodnenú permanentku na celý víkend je možné zakúpiť od 30.4 do 24.5.2018iba za 10 eur!

Limitovaný počet lístkov, do vypredania zásob v nasledovných predajniach:

Jednodňové vstupenky bude možné zakúpiť aj na mieste. Upozorňujeme návštevníkov, aby si išli zakúpiť lístky minimálne 30 minút pred koncertom ich obľúbeného interpreta, nakoľko je pravdepodobné, že pri vstupoch sa môžu tvoriť rady. Ideálnym riešením je zakúpenie dvojdňového lístka v predpredaji.

– Espresso pod Lipou, Námestie slobody, Piešťany https://www.facebook.com/ espressopodlipou/

– Stánok TIPOS, OD PRIOR oproti predajni LIDL, Piešťany

– Pohostinstvo ÚSPORA, Sídlisko JUH, Piešťany

– LEMON Bar, Vajanského 1946/1, Piešťany

– LEO CAFE BAR, čsl. armady 5/67 Nové Mesto nad Váhom https://www.facebook.com/ leocafebar/

Zakúpením celovíkendovej permanentky nielen ušetríte, ale vyhnete sa aj dlhšiemu čakaniu v radách!

FB UDALOSŤ CityFest 2018: https://www.facebook.com/events/295294447589966/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/cityfest.sk/

Zdroj: TS